Ignasi López nou jugador del Cerdanyola Club d’Hoquei

Foto: Mònica Garcia

El Cerdanyola CH fa oficial la incorporació d’Ignasi López a la plantilla del primer equip masculí que disputarà la lliga Nacional Catalana. López, de 23 anys, torna al club on va créixer després de disputar l’última temporada a l’Ok Lliga amb el CP Voltregà.

Ignasi López es va formar com a jugador d’hoquei patins en els equips de la base del Cerdanyola CH i sempre s’ha mantingut com un fidel seguidor del Sarda. El jugador, que ha estat campió d’Espanya en set ocasions, va sortir de Cerdanyola per completar la seva formació al FC Barcelona.

La primera temporada com a sénior la va jugar al PHC Sant Cugat a la Primera Divisió estatal. La seva qualitat com a golejador el va portar a fer el salt a l’Ok Lliga amb el Maçanet. El seu següent club va ser el Ploneu – Lauvern, on va viure l’experiència de competir en la màxima categoria francesa. Un any després, va tornar a l’hoquei català per disputar l’Ok Lliga amb el CP Voltregà.

Des del Cerdanyola CH, celebrem l’arribada d’un jugador compromès amb el club i que ha decidit apostar pel projecte del primer equip masculí. «En els èxits que he viscut com a jugador, m’hagués agradat fer un petó a l’escut del Sarda», va dir Ignasi López durant la seva presentació.

«Volíem que l’Ignasi vingués des de fa temps, ara que és aquí, espero que gaudeixi amb l’afició», va destacar el president del Cerdanyola CH, Mario Núñez. Sobre el seu perfil com a jugador, el coordinador del club, Marc Miranda, el defineix com un «golejador que lluita amb tothom per la bola amb un caràcter explosiu».