Baptiste Bonneau serà el substitut de Pere Anton a la porteria del Cerdanyola CH

El Cerdanyola CH fa oficial la incorporació de Baptiste Bonneau a la plantilla del primer equip masculí. Bonneau és el porter titular de la selecció francesa des de fa quatre anys i s’estrenarà a l’hoquei català i espanyol amb la samarreta del Sarda.

Baptiste Bonneau, de 24 anys, arriba procedent del Nantes Atlantique Rink Hockey, un dels clubs habituals de la primera divisió francesa. La temporada passada van aconseguir el subcampionat a la Copa de França.

Com a internacional amb la selecció francesa, Baptiste Bonneau, va ser quart a la Copa de les Nacions l’any 2017 i cinquè al campionat d’Europa 2016. A més, va participar en la primera edició dels World Roller Games a la Xina l’estiu passat.

Sobre el seu perfil com a porter, el coordinador del Cerdanyola CH, Marc Miranda, destaca la seva agilitat: «És un porter molt sòlid i regular, és àgil de moviments i tapa molt bé els espais. Una de les seves virtuts és que és molt fort mentalment». El porter francès ja està estudiant castellà per poder adaptar-se al grup i a la dinàmica de l’equip sense problemes.