Presentació de l’acord entre la sala DRESDEN i el CERDANYOLA CLUB D’HOQUEI

La sala de concerts i festes més gran de la ciutat es converteix en patrocinador dels
equips femenins del club per un període mínim de dues temporades.

  
El dimecres 13-06-2018 el Cerdanyola Club d’Hoquei i la Sala Dresden han signat un acord de col·laboració mitjançant el qual la sala de concerts i festes es converteix en el nou patrocinador dels equips femenins del club per un període mínim de dues temporades.

Els equips femenins del club degà de l’hoquei patins lluiran el logo de la marca a la part frontal de les seves equipacions. Precisament avui presentem públicament aquestes equipacions a la vegada que donem a conèixer públicament aquest acord al que s’ha arribat.

Precisament en aquests moment l’hoquei femení de la ciutat viu un dels seus millors moments després que l’equip sub-16 del club hagi aconseguit el sots-campionat de Catalunya, el sots-campionat d’Espanya i expectatives de guanyar el torneig de la categoria que es celebrarà properament a Middlesborough (Anglaterra).

Actualment la Sala Dresden manté en vigència un acord de patrocini amb el Club d’Handbol Cerdanyola pel patrocini dels seus equips femenins i aquest es mantindrà igualment per a les dues properes temporades. Amb la qual cosa, es segueix desenvolupat una estratègia de retorn social de l’empresa respecte a la ciutat per la via de fomentar la pràctica esportiva femenina, tant de competició com de base, així com la col·laboració i proximitat amb el teixit associatiu de la ciutat.

El Cerdanyola Club d’Hoquei i la Sala Dresden mostren públicament la seva gran satisfacció per l’acord subscrit i estan plenament convençuts que aquesta aliança reportarà molts beneficis comuns a les dues parts per la via de reforçar el desenvolupament dels seus projectes estratègics, el creixement comercial i el valor de les seves marques.