David Martínez s’incorpora a l’equip de Nacional Catalana

David Martínez s’incorpora al nou projecte de l’equip de Nacional Catalana per la temporada 2020-2021. El jugador arriba procedent del CP Taradell, on aquesta temporada ha disputat l’Ok Lliga.

El Cerdanyola CH rep el jugador amb la il·lusió que sigui una peça important al sènior masculí. Martínez assegura que arriba amb el repte «de tornar a fer gran el Cerdanyola, un històric de l’hoquei estatal». A més, destaca la seva motivació per l’estil de joc que vol adoptar el ‘Sarda’ i per poder tornar a jugar amb un vell conegut amb qui va compartir la seva etapa formativa al FC Barcelona: Ignasi López.

David Martínez va començar la seva formació en l’hoquei patins al PHC Sant Cugat i la va continuar al FC Barcelona, on va jugar des d’Infantil fins a Junior. Als 20 anys va començar la seva carrera com a Sènior a lligues de primer nivell. Va jugar amb el CE Vendrell a Ok Lliga i va disputar la Copa d’Europa. Més tard, va aconseguir l’ascens a Ok Lliga amb el PHC Sant Cugat i, després de disputar una temporada a la màxima categoria amb el club santcugatenc, va fitxar pel CP Taradell. També destaca la seva participació amb la Selecció Espanyola en categories Sub-17, Sub-20 i Sub-23.

«El meu principal objectiu és gaudir dins la pista i fer gaudir els meus companys», assegura Martínez, qui també vol veure ple el pavelló de Can Xarau-Paco Arpide: «Vull que tot això es tradueixi a la graderia amb un pavelló més ple partit rere partit».

El Cerdanyola CH dona la benvinguda al jugador i comparteix els seus objectius.

Benvingut, David!