Andi Colaianni, nou entrenador del sènior masculí

Andi Colaianni serà l’entrenador del sènior masculí de Nacional Catalana la pròxima temporada. El tècnic argentí assumeix la direcció del primer equip en la que serà la seva segona temporada al Cerdanyola CH.

Colaianni va arribar al Club a l’inici de la temporada 2019-2020, durant la qual ha entrenat diferents equips de la base com és l’equip Junior que ha tancat la temporada classificant-se per disputar el Campionat de Catalunya. «Amb aquesta aposta volem donar continuïtat a la filosofia del Club i les línies de treball que hem implementat els últims anys«, explica Mario Núñez, president del Cerdanyola CH. 

El tècnic argentí compta amb experiència dirigint equips sènior. La temporada 2018-2019 va ser coordinador de la base del HC Liceo i entrenador de l’equip d’Ok Plata, assolint el subcampionat de la Copa de la Princesa. Abans, Colaianni va forjar la seva trajectòria com a jugador i entrenador a Buenos Aires (Argentina). «Em sento molt il·lusionat d’arribar al primer equip del Cerdanyola CH, un club històric de l’hoquei patins«, explica l’entrenador verd-i-blanc.

Apostar pels jugadors de la casa

Una de les principals línies de treball que el Club vol mantenir amb l’arribada del nou tècnic al primer equip és l’aposta pels jugadors de la base reforçada per jugadors de primer nivell. «Des de la coordinació i la direcció del Club s’està fent una gran feina amb la base i intentarem acoblar els jugadors amb més experiència amb les joves promeses«, destaca l’entrenador. 

Un altre objectiu del Club és tornar a atraure el públic i veure el pavelló ple. Andi Colaianni destaca que aquesta també és una motivació per la pròxima temporada: «Un dels objectius principals és trobar un estil de joc que ens identifiqui sense especular i que ens permeti divertir-nos i gaudir de l’hoquei. Espero que això faci que la gent s’identifiqui amb l’equip i ens acompanyi omplint en pavelló«.