Emilio Borregán s’acomiada del Cerdanyola CH

Emilio Borregan entrenant el Fem17. Autor: World Skate Europe

Emilio  Borregán  ha decidit finalitzar la seva etapa al Cerdanyola CH després de dècades  vinculat  al club. Actualment,  Borregán  exercia de coordinador i entrenador de la base femenina  del Cerdanyola  CH.

La trajectòria d’Emilio  Borregán  en el món de l’hoquei patins està estretament lligada  al Cerdanyola  CH. Aquí va començar a competir i després de la seva etapa com a jugador, es va convertir en entrenador del club. Va entrenar equips masculins fins que l’any 2009 va passar a dirigir el primer equip femení del club, convertint-se en una peça fonamental per l’impuls de la secció femenina.  

El Cerdanyola  CH  no oblidarà els moments viscuts amb el tècnic cerdanyolenc i es recordaran, especialment, els èxits que ha assolit defensant els colors  verd-i-blancs des de la banqueta. L’any 2010, va fer història portant el primer equip femení a aconseguir el doblet de títols de l’Ok  Lliga i la Copa de la Reina. Tampoc s’oblidarà el pas històric per la Copa d’Europa.

També suma èxits amb els equips de la base del club que ens deixen records inoblidables. L’any 2018 va portar l’equip  Fem17 a guanyar la Copa d’Europa  Sub-17 disputada al pavelló de Can  Xarau. Abans, havia assolit subcampionats de Catalunya i d’Espanya ajudant, així, a impulsar l’hoquei femení a Cerdanyola i arreu. 

Emilio Borregán deixa el Cerdanyola CH per motius personals i envia un missatge d’agraïment al club: «Agreixo l’oportunitat al club. Mai se sap si hi haurà una segona etapa».

«He passat molts anys treballant al costat de l’Emilio i ha estat un plaer compartir tants moments en moltes facetes», destaca el president  del Cerdanyola CH, Mario Núñez. Tant el president com el club agraeixen la professionalitat, el compromís i la feina feta per Borregán, i esperen que aquest comiat no sigui un adéu «sinó un fins després».

Gràcies per tot i sort, Emilio.