Baptiste Bonneau ja vesteix la samarreta del Cerdanyola CH

 

Baptiste Bonneau durant un entrenament a Can Xarau

 

El Cerdanyola CH ha presentat Baptiste Bonneau com a nou porter del primer equip masculí. El porter de 24 anys és titular amb la selecció francesa des de fa quatre anys i arriba procedent del Nantes Atlantique Rink Hockey, un dels clubs habituals de la primera divisió francesa.

El fitxatge de Baptiste Bonneau pel Cerdanyola CH serà la seva primera experiència en l’hoquei català i espanyol. Durant la seva presentació oficial, el porter va explicar que a Cerdanyola veu «un projecte esportiu interessant». Sobre el seu primer contacte amb el club, Bonneau va assegurar queva quedar positivament sorprès amb el nivell de professionalitat: «El Cerdanyola és un club molt professional, és totalment diferent als clubs francesos. Els entrenaments són molt llargs i aquest nivell de preparació física en la pretemporada és impensable allà».

Per la seva part, l’entrenador del primer equip masculí, Albert Zanon, va mostrar la seva confiança en la nova incorporació verd-i-blanca: «Estic convençut que farà una gran temporada». A més, va anunciar que el club no dona la plantilla per tancada i que l’equip tècnic treballa en futures incorporacions. 

Amb la incorporació de Baptiste Bonneau a les files del Cerdanyola CH, la plantilla del primer equip masculí que competirà la lliga Nacional Catalana estarà formada per: Noel Rio, Pere López, Xavi Pastó, Roger Riba, Martí Moreno, Ignasi López i els porters Baptiste Bonneau i Marcos Cabrera. L’entrenador serà, una temporada més, Albert Zanon, qui estarà acompanyat per Joan Aranda com a segon entrenador. 

 

El president del club, Mario Núñez, amb Baptiste Bonneau