24 HORES D’HOQUEI – XLIX EDICIÓ

 

Els dies 7 i 8 de setembre tornen les 24 Hores d’hoquei patins! Després de l’aturada de l’any passat, a causa de les obres al pavelló, recuperem el nostre torneig històric durant dos dies intensos i amb molts partits per gaudir de l’hoquei patins en totes les categories.
 
Aquest any, els nostres equips s’enfrontaran als conjunts dels següents clubs: UEH Barberà, CP Vilanova, CH Arenys de Mar, CP Torroelles, CP Tordera, CHP Sant Feliu i CP Manlleu. 
 

El primer equip femení que disputa l‘Ok Lliga obrirà el torneig el divendres a les 18 h disputant un partit amistós contra el nostre juvenil B. Per la seva banda, el primer equip masculí de Nacional Catalana, jugarà dissabte un triangular contra el Sant Feliu i el CP Tordera (a les 19.15 h i a les 20.30 h). 

 

A més, dissabte també farem la presentació oficial de tots els equips del Cerdanyola CH. A les 17 h us hi esperem per conèixer els jugadors i jugadores que defensaran la samarreta verd-i-blanca aquest any.
 
 
 

Normes per a les 24 hores i els temps de partit:

 
Prebe Iniciació:
2 parts de 10 min a temps corregut
 
Prebenjamí:
2 parts de 12 min a temps corregut
 
Benjamí:
2 parts de 15 min a temps corregut
 
Aleví:
2 parts de 15 min a temps corregut
 
Infantil:
2 parts de 18 min a temps corregut
 
* De Iniciació a Infantil el descans és de 3 minuts sense poder demanar temps mort.
 
Juvenil / Junior / Sènior Femení i Sènior Masculí (sense comptar primers equips seniors):
2 parts de 20 min a temps corregut amb un temps de descans de 5 minuts.
 
Guanya qui guanyi el partit, en cas d’empat, guanyarà qui tingui menys faltes, en cas que també estiguin empatats, guanyarà l’equip que hagui sumat la última falta.
En cas dels triangulars guanyarà qui tingui més punts, si hi ha empat entre dos equips, aplicarem l’ordre anterior, en cas de triple empat a tot, es farà un sorteig moneda a l’aire.
 
HORARIS: