Dai Silva, nou fitxatge de l’equip d’Ok Lliga

Dai Silva amb la samarreta del Cerdanyola CH

El Cerdanyola CH ha presentat Daiana «Dai» Silva com a nova jugadora del primer equip que disputa l’Ok Lliga femenina, màxima categoria de l’hoquei patins estatal. La jugadora argentina arriba procedent del CP Vilanova i en el seu palmarès acumula una medalla d’or i dues de plata amb la Selecció Argentina en competicions mundials.

«És molt interessant estar en un equip competitiu que sempre pensi a estar amunt», va dir Silva durant l’acte de presentació a les oficines del club. L’argentina de 28 anys va afegir que, en la seva segona temporada en l’Ok Lliga, té l’objectiu d’assolir les places europees amb l’equip i jugar el campionat internacional la pròxima temporada. A més, Dai Silva va destacar que serà una jugadora «guerrera» i que lluitarà fins al final. 

Sobre les aspiracions esportives del conjunt, l’entrenador del primer equip, Carles Marín, va anunciar un canvi en l’estil de l’equip: «L’estil s’ha d’adaptar a les noves incorporacions per millorar el nivell competitiu i els resultats de l’any passat». Aquestes aspiracions seran tornar a la Copa de la Reina i lluitar per les posicions de la taula que donin accés a la competició europea. 

Per la seva part, el president del Cerdanyola CHMario Núñez, va donar la benvinguda a Dai Silva i va mostrar la satisfacció del club amb les noves jugadores d’alt nivell que s’han sumat a les files del ‘Sarda‘: «L’Ok Lliga se’ns quedarà petita». Sobre els objectius per la temporada, el president del club va animar les jugadores a «aspirar a tot però sempre amb seny».