Albert Zanon posa punt final a la seva segona etapa com a entrenador del Cerdanyola CH

Foto: Cerdanyola.info

Albert Zanon, fins ara entrenador del primer equip masculí del Cerdanyola CH, ha decidit posar punt final a la seva tasca com a tècnic de l’equip. Zanon ha dirigit la banqueta del Cerdanyola CH les últimes cinc temporades en la que ha estat la seva segona etapa com a entrenador del club.

Aquesta ha estat una nova i exitosa etapa d’Albert Zanon com a entrenador del primer equip masculí assumint, a més, la coordinació de la part alta de la base masculina. El club recorda amb emoció els inicis d’aquesta segona etapa arribant en un moment complicat pel Cerdanyola CH, tant en la part esportiva com l’organitzativa. Zanon va col·laborar en la creació d’estructures en tots els àmbits. Tal com destaca el president del club, Mario Núñez: «L’Albert és un treballador incansable i sempre ha buscat el més i el millor de cada jugador».

Ara, Albert Zanon decideix posar punt final a cinc temporades al capdavant del nostre sènior. En aquesta temporada amb final estrany, deixa l’equip en la segona posició de la lliga Nacional Catalana, la màxima categoria de l’àmbit català. Es tracta d’un equip competitiu que, si no fos per la crisi del coronavirus, lluitaria per l’ascens a l’Ok Plata.

Del pas de Zanon pel Cerdanyola CH no només hem de recordar els resultats, sinó també un aspecte més valuós pel club: el conjunt de jugadors que han tingut la possibilitat de poder demostrar la seva vàlua per poder arribar al primer equip. Les línies de treball del club en els  pròxims anys estan marcades per la seva feina.

Albert Zanon ha treballat incansablement pel nostre club i des del Cerdanyola CH esperem seguir comptant amb ell en l’estructura esportiva del club en les seves diferents vessants.

Gràcies per aquests cinc anys, Albert.