Comunicat

Benvolgudes i benvolguts membres de la família del Cerdanyola CH.

En primer lloc, i com no pot ser d’una altra manera, desitjar-vos que esteu totes i tots bé, fent allò que toca fer ara, cadascú en funció de la seva situació i les seves possibilitats. Un dia no molt llunyà, aquesta situació serà part del passat i la recordarem com una època molt dura que ens ha tocat viure. Deixarà cicatrius, però potser sortirem més forts. Esperem-ho així.

Dit això, des de la junta del club ens volem posar en contacte amb tothom per informar-vos de la gestió que es farà pel que fa al pagament de les quotes mensuals. Hem estudiat la situació, i hem parlat amb les directives de molts clubs del nostre entorn, tant d’hoquei i patinatge com d’altres disciplines esportives. La situació és molt similar per tothom.

El pròxim dia 1 d’abril, es passarà a cobrament la quota íntegra corresponent al mes de març.

Aquests diners són necessaris per fer front al pagament dels arbitratges de la darrera setmana del mes de febrer, així com als de la primera setmana del mes de març.

També es pagaran amb ells els salaris del mes de març de tot el personal del club (staff tècnic i secretaria).

Igualment s’ha de fer front als pagaments periòdics a les federacions, que en cap cas han quedat anul·lats ni retallats.

Per últim, s’han de pagar les quotes de les pòlisses d’assegurança contractades per tot l’any i que donen cobertura a les activitats que es porten a terme en el club.

Com podeu imaginar, no sabem encara com ni quan acabarà la situació actual, ni les decissions que les federacions prendran pel que fa a la disputa dels partits que a hores d’ara s’estan ajornant.

Si finalment es disputen, caldrà pagar els arbitratges que ara no hem pagat durant el mes de març.

És per tot això que de moment no podem fer descomptes de la quota pel que fa al mes de març.

Si durant el mes d’abril no hi ha activitat esportiva, el dia 1 de maig no es girarà cap rebut.

I al final de la temporada, quan es puguin fer els números definitius, si hi ha la possibilitat de retornar una part de la quota de març corresponent a despeses pressupostades que finalment no s’hagin produït, es regularitzaran en forma de reducció de la primera quota en què es puguin aplicar.

De moment, només tornar a desitjar-vos que supereu aquesta crisi tan greu de la millor manera possible, i esperar el moment de tornar a la bendita normalitat.

Quan arribi el moment, serà qüestió de celebrar-ho, oi?

Molts ànims, i una abraçada molt forta.