Subcampiones de la Copa de la Reina!

 

 

Les jugadores celebrant la classificació per la final. Autor: Isaac Navarra

 

El Cerdanyola CH és subcampió de la Copa de la Reina! El nostre sènior femení va perdre la final de la Copa de la Reina 3-7 davant el Telecable Gijón al Pavelló Olímpic Municipal de Reus després de signar un magnífic campionat i de lluitar fins l’últim segon. L’equip dirigit per Carles Marín va arribar a la final després d’eliminar el CP Manlleu i el CP Voltregà. “El Gijón té jugadores amb molta experiència i nosaltres som un equip jove en creixement. Ens fa ràbia haver perdut però estem molt contentes del campionat que hem fet”, explicava la jugadora Gemma Solé al final del partit.

 

Final exigent

La final de la Copa de la Reina va ser un partit exigent pel Cerdanyola. Davant l’actual campió d’Europa i de la Lliga, el Telecable Gijón, les verd-i-blanques es van poder posar pel davant al marcador amb el 2-1 a la primera meitat. La definició d’un rival a qui ja havien guanyat al partit de lliga, però, va portar el 2-6 a favor del Gijón al segon temps. Tot i intentar remuntar el resultat fins al final, les asturianes es van acabar imposant 3-7.

 

L’equip revelació de la Copa

El camí del Cerdanyola CH fins a la final va sorprendre tothom. Mentre els mitjans el catalogaven com “l’equip revelació” de la Copa de la Reina, el conjunt dirigit per Carles Marín va eliminar a dos dels rivals més exigents de l’Ok Lliga. A quarts de final el ‘Sarda’ va remuntar un resultat en contra per acabar imposant-se 4-6 al CP Manlleu. A semifinals van tornar a demostrar caràcter i decisió a la pista per guanyar a la tanda de penals, després d’un empat a 4, al ‘rei de copes’ CP Voltregà. Durant la Copa disputada a Reus, van destacar noms propis de la plantilla del club cerdanyolenc com Gemma Solé, liderant l’equip i signant 6 gols; la portera Mariona Surós, aturant tots els xuts de penal del CP Voltregà, i la jove Joana Xicota, qui amb 16 anys ha estat determinant a les dues victòries de les verd-i-blanques.

 

L’equip subcampió de la Copa de la Reina està format per: Laia Pera, Gemma Solé, Joana Xicota, Mariona Surós, Noëlie Paredes, Maca Ramos, Júlia Canal, Aina Lafon, Dai Silva, Andrea Massons, Txell Gimeno i Mariona Hernández, i els membres de l’staff Carles Marín, David Mateu, Pol Josa, Roser López i Xavi Gimeno.