Nacional Catalana | El Cerdanyola empata a l’Ateneu (4-4)

Esgarrapa un punt l’equip d’Albert Zanón enfront del Noia B

El Cerdanyola CH va empatar en la seva visita al CE Noia B per quatre gols a quatre. Als 12′ Ricard Pintado va avançar al conjunt de l’Alt Penedès i poc després ja al minut 17′ va aconseguir el Noia Freixenet posar-se 2-0 a l’Ateneu Agrícola per mitjà d’Arnau Güell. Un minut després el degà retallà diferències gràcies a Ignasi López. Abans del descans, novament Güell posava un 3-1 que semblava complicar el matx als cerdanyolencs.

Gol d’Ignasi López (3-1) // José Río

Ja a la represa, amb tant sols 2 minuts disputats, veia la blava Xavi Pastó (tot i no ser acció de falta directa) i deixava els vallesans amb un home menys dos minuts. Novament Ignasi López de directa feia el 3-2 (2′). Retallava distàncies i completava després el seu triplet golejador amb el 3-3 als 8′ de la segona.

Gol d’Ignasi López de falta directa (3-2) // José Río

L’èpica semblava dur els punts cap al Xarau amb el 3-4 obra de Martín Moreno (15′), però als 20′ la diana de Toni Masip suposava el 4-4 definitiu. Al final bon punt en un duel molt disputat. 

Gol de Martín Moreno (3-4) // José Río

El Sarda va fallar un penal i el Noia una directa en un partit que podria haver vist fins a deu gols.

Acció de Baptiste Bonneau durant el partit // José Río

CE NOIA: Oriol Xaus, Pol Rius, Ricard Pintado, Antoni Salvado i Toni Massip, cinc inicial, Pere Urpi, Roger Montserrat, Marc Carrasco, Arnau Güell i Josep Fernández.

CERDANYOLA CH: Baptiste Bonneau, Noel Río, Ignasi López, Xavier Pasto i Martin Moreno, cinc inicial, Juan Agustín, Oriol Palomino, Pere López, Kilian Torrico i Marcos Cabrera.