Quatre esportistes del Cerdanyola CH, convocats als entrenaments de la selecció espanyola

Gemma Solé, Carla Batlle, Héctor Sánchez i Joan Gangonells. FOTOS: Mónica García

 

Un total de quatre jugadors i jugadores del Cerdanyola Club d’Hoquei han estat convocats per la Real Federación Española de Patinaje per participar als entrenaments de control de la selecció espanyola.

Gemma Solé i la portera Carla Batlle, jugadores de l’equip d’Ok Liga, participaran als controls de la selecció femenina absoluta. Batlle formarà part dels entrenaments els dies 30 i 31 de març al Poliesportiu Can Violi de La Garriga, i Gemma Solé s’hi afegirà el dia 31.

En la secció masculina, Joan Gangonells i el porter Héctor Sánchez també han estat cridats per la RFEP per participar als entrenaments de les seleccions de base. Gangonells entrenarà amb la selecció Sub-19 el 30 de març al Complex Esportiu de la Bonaigua de Sant Just Desvern. Per la seva banda, Héctor Sánchez ho farà el 31 de març amb la selecció Sub-17 a Pavelló Municipal de Can Xarau, la casa del Cerdanyola CH.

El club se sent molt content pel reconeixement i l’oportunitat donada als seus quatre esportistes, que treballaran amb els altres els millors jugadors i jugadores de les seves categories.