Inici perfecte de la segona fase a Nacional Catalana (1-9)

 

Celebració d’un gol a la pista del CH Caldes. FOTO: Mónica García Moreno

El primer equip masculí ha signat un inici immillorable de la segona fase de la lliga Nacional Catalana-Ok Liga Bronce. L’equip dirigit per Andi Colaianni es va imposar 1-9 a la pista del CH Caldes, on es va poder tornar a gaudir de l’acompanyament del públic des de la graderia.

La superioritat del Cerdanyola CH va ser clara des de l’inici del partit. Els verd-i-blancs van marcar el ritme del partit deixant sense opcions a un jove CH Caldes.

La pluja de gols va començar al minut 6 amb un gol del cerdanyolenc Mario Núñez. Un altre referent de la casa, Ignasi López, va ampliar distàncies al marcador signant el 0-2 i el 0-3 en pocs minuts. Tot seguit, el porter del CH Caldes va estar encertat aturant un penal i una falta directa del Sarda, però abans del descans, Arnau Gangonells va fer pujar el 0-4 a l’electrònic i Baptiste Bonneau va aturar una falta directa en contra.

En la segona meitat, els locals van posar una marxa més, però el Cerdanyola CH continuava tenint el control del joc. David Martínez va marcar el 0-5 de penal i el Caldes va fer el seu únic gol de falta directa.

A la festa de gols de la segona meitat també s’hi van sumar Ot Planes, Arnau Gangonells, Kilian Torrico i Mario Núñez. Abans de deixar el lloc a Víctor Iranzo sota pals, Bonneau va aturar, de nou, una falta directa del rival.

Amb aquest resultat, els verd-i-blancs es col·loquen tercers del Grup 1 amb sis punts i entren a posicions de Play Off. El pròxim partit es jugarà a Can Xarau contra el CH Olot.

Celebració d’un gol a la pista del CH Caldes. FOTO: Mónica García Moreno