El Cerdanyola empata contra el Voltregà i continua lluitant per la permanència (3-3)

El Cerdanyola va dominar la primera part fent els tres gols, però el Voltregà va reaccionar al segon temps i van igualar el marcador. El conjunt de Carles Marín dóna un nou pas cap a la salvació però necessitaran sumar punts en les dues últimes jornades de lliga.

Les verd i blanques són conscients de la urgència amb la qual encaren el final de temporada i van saltar a la pista amb l’objectiu clar d’ampliar les diferències amb la zona de descens. El Voltregà que dirigeix Alberto Borregán va tenir la primera iniciativa ofensiva, però el Sarda va saber respondre amb una bona primera aproximació a la porteria rival arran d’un contracop.

La intensitat del partit reflectia la importància d’aquest, tot i que el Voltregà ja no es jugava el títol de lliga després que el Gijón es proclamés campió el passat cap de setmana. Les de Carles Marín van controlar bé la bola i al minut deu va arribar el primer gol de Noëlie Paredes. Dos minuts després, la mateixa Noëlie va fer el 2-0 després d’aprofitar una bola penjada per Laia Pera a la línia de gol.

Quan restaven cinc minuts pel final de la primera part, Mariona Surós va parar de forma magistral un penal en contra i el Voltregà va desaprofitar dues noves oportunitats davant la porteria local. Uns instants després, Xarau va esclatar en celebracions quan Laura Manzanares va transformar una assistència de Vanessa Garcia en el 3-0.

Amb la represa, el partit es va capgirar i les de Sant Hipòlit es van fer amb el domini del joc. Mentre Carles Marín demanava calma a les seves jugadores, les visitants cada vegada pressionaven amb més fermesa. Laia Pera i Andrea Massons van crear perill davant la porteria rival, però dues contres gairebé seguides de Tasha Lee i Adriana Gutiérrez van fer pujar el 3-2 al marcador.

Al minuts trenta, el Voltregà va canviar de portera, i dos minuts després, Berta Tarrida va transformar un nou penal a favor en l’empat a tres. El gol va caure com un gerro d’aigua freda sobre les jugadores verd i blanques, que van aconseguir defensar fins al final un punt que pot ser clau per assegurar-se la salvació en la propera jornada.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola continua en l’onzena posició a dos punts del descens. El pròxim diumenge, les verd i blanques rebran al gallec Liceo amb l’objectiu de deixar els tres punts a Cerdanyola i esperar que els rivals directes per la permanència fallin els seus encontres.

Cerdanyola CH: Mariona Surós (P), Vanessa Garcia, Paula Garcia, Noëlie Paredes (2) i Laia Pera -cinc inicial-. Silvia Montoro, Laura Manzanares (1), Andrea Massons, Alba Ambrós i Sara Cespedes (ps).

CP Voltregà: Laia Vives (P), Natasha Lee (1), Berta Tarrida (1), Aina Arxe i Joana Comas -cinc inicial-. Cristina Barceló, Adriana Gutiérrez (1), Nara López, Anna Romero i Aina Lafon (ps).

Àrbitre: Xavi Serra

Gols

10′ – 1-0 Noëlie Paredes

12′ – 2-0 Noëlie Paredes

17′ – 3-0 Laura Manzanares

26′ – 3-1 Natasha Lee

28′ – 3-2 Adriana Gutiérrez

32 – 3-3 Berta Tarrida (P)

Font: Cerdanyola.info