Nac.Cat. Masculí | CE Lleida Llista “B” (CH Juneda) 4-2 Cerdanyola CH

El Cerdanyola no pot puntuar davant el Lleida Llista Blava B (4-2)

La falta d’encert i el pals van evitar que els de Cerdanyola poguessin tornar amb algun punt del seu llarg desplaçament a Juneda.

Els d’Albert Zanón van jugar un bon partit on la falta encert i els pals van evitar que poguessin aconseguir un resultat positiu.

El partit corresponia a la jornada 28 de la Lliga Nacional Catalana on no es jugaven res trascendent , ni els locals ni els del Cerdanyola. 

Els lleidatans tenen assegurada la permenència i els de Zanón ja saben que la propera temporada tornaran a jugar en Primera Catalana. 

Durant la primera part els de Cerdanyola van arribar moltes vegades a la porteria local però van ser els del Lleida Llista Blava els que es van avançar en el marcador.  Al descans es va arribar amb un 1 a 0 per als locals.

En la segona part el partit va estar molt semblant als primers vint i cinc minuts però van ser els del Lleida els que van aconseguir, amb mes encert davant la porteria, posar un 3 a 0 que no reflectia el  que estava passant en el partit.

A falta d’onze minuts per al final de l’encontre va arribar la reacció del Cerdanyola. Amb gols de Noel Rio i Jorge Rivero, els verd i blancs van escurçar les diferències i van deixar el marcador en 3 a 2 que resumia de forma més justa el que estava passant en el partit.

Ja als minuts finals un penal va ser aprofitar pels locals per deixar el marcador final en 4 a 2.

En la propera jornada el Cerdanyola ha de visitar el terreny de joc del Sentmenat.

Font: Cerdanyola.info