Ok Lliga Femenina | A la part alta de la classificació (3-3)

Dai Silva lluita una bola a la pista del CP Vila-Sana

 

El Cerdanyola CH d’Ok Lliga femenina va empatar a 3-3 a la pista del CP Vila-Sana en la cinquena jornada. Aquest punt permet a l’equip de Carles Marín situar-se en la cinquena posició de la taula.
 

El Vila-Sana va iniciar el partit amb un ritme alt que el Cerdanyola va trigar en atrapar. Molt més còmodes a la seva pista, les lleidatanes es van avançar al minut 6 amb un gol de Victòria Porta. Un minut després, l’àrbitre Marta Fidalgo va anul·lar un gol de Maria Porta, però de nou Victòria va aparèixer al minut 9 per fer el 2-0.

Tot i que era el Sarda qui tenia més possessió de la bola, el Vila-Sana va treure profit d’una forta defensa durant els primers 25 minuts. Just abans del descans, Noëlie Paredes va veure una targeta blava i Mariona Surós va aturar la falta directa de Victòria Porta conseqüent.

Amb el 2-0 al marcador, el Sarda va recuperar la intensitat en la segona meitat. Al minut 29, però, Maria Porta va establir un 3-0 que va durar pocs minuts. Júlia Canal va ser l’encarregada de fer el 3-1 al minut 31, fent el seu primer gol en l’Ok Lliga. El gol va reactivar a les verd-i-blanques oferint un joc més intens i ordenat. Al minut 39, Noëlie Paredes va veure una nova targeta blava deixant el Sarda en inferioritat numèrica.

El conjunt de Carles Marín va defensar la inferioritat a pista i va ser efectiu a la porteria. Al minut 41, van fer la desena falta d’equip i Mariona Surós va aturar la falta directa de Cata Flores. Tot seguit, Maca Ramos va retallar distàncies fent el 3-2 i la reacció del Sarda es va fer evident.

Amb un final de partit d’infart, la portera del Vila-Sana, Anna Ferrer, va aturar una falta directa de Dai Silva que semblava la darrera oportunitat del Sarda per empatar el partit. A trenta segons pel final, però, Laia Pera va rematar una bola lluitada entre quatre jugadores dins l’àrea del Vila-Sana fent el 3-3 definitiu. Abans del final, les protestes de Maria Porta van portar que veiés la targeta vermella i el Vila-Sana acabés el partit en inferioritat numèrica.

 

 

Font: Cerdanyola.info