Nacional Cat. Masculí | El Cerdanyola és més líder en vèncer el Capellades

El Cerdanyola Club d’Hoquei ja suma 22 punts, +4 respecte al segon classificat Sant Just HC, tot plegat a falta de 4 jornades per la finalització de la primera fase de competició a Nacional Catalana 

Triomf dels homes d’Albert Zanón sobre el Capellades HC per 4-2, dos gols de diferència. Un gol de Noel Río als tres minuts de partit, encarava el triomf del degà a Can Xarau. La resta de gols arribaren a la represa, amb directa d’Ignasi López, doblet de Noel i el 4-2 definitiu de Roger Riba.

El Cerdanyola va dominar el partit en tot moment, i els de l’Anoia van anar a remolc sense aconseguir posar-se per davant en el marcador. Tant un equip com l’altre, van perdonar en un penal i en una acció de falta directa, que podria haver eixamplat el marcador per ambdues bandes. 

La següent jornada serà la 11a (de 14) de la segona volta de la primera fase de la Lliga Nacional Catalana. El Cerdanyola visitarà el Manlleu B, en un partit programat divendres (21:30h). Els osonencs estan empatats a 14 punts amb el Capellades, equip que tanca el play-off. Destacar, que el Sarda segueix sent l’equip menys golejat amb només 24 gols rebuts. 

Acció de divendres a Can Xarau // José Río

 

Fitxa tècnica

CERDANYOLA C.H.: Baptiste Bonneau, Noel Río, Roger Riba, Oriol Palomino i Ignasi López, cinc inicial, Pere López, Martin Moreno, Mario Núñez i Marcos Cabrera.

CAPELLADES H.C.: Marc Rojas, David Tarrida, Aleix Córdoba, Joan Masoni i Oriol Prat, cinc inicial, Marcel Monclus, Victor Moreno, Xavier Muntané, Jordi Masoni i Albert Povedano

GOLS | 

Primera part

1 – 0 m. 3 Noel Río  

Segona part

2 – 0 m. 8 Ignasi López de falta directa

2 – 1 m. 12 David Tarrida

3 – 1 m. 16 Noel Río

3 – 2 m. 24 Jordi Masoni

4 – 2 m. 25 Roger Riba