Objectiu: forçar el tercer partit del Play-off d’ascens

 

David Martínez en una acció a la pista del CP Congrés. FOTO: Mónica García

El primer equip masculí buscarà forçar el tercer partit dels quarts de final del Play-off d’ascens a Ok Liga Plata (divendres 14 a les 21:20h a Can Xarau).  El Club Patí Congrés es va emportar la victòria 4-3 tot i el domini del Sarda durant gran part del partit. 

El partit va començar amb un gerro d’aigua freda pel Cerdanyola CH perquè el CP Congrés qui es va avançar amb un gol d’Iñaki Cabezas 30 segons després del xiulet inicial. Abans del minut 10, Ignasi López va establir l’empat encertant un penal que va donar força als verd-i-blancs. Pocs instants després, López va rebre un cop a l’espatlla que el va deixar fora de la resta de partit i és dubte pel partit de tornada a Can Xarau.

Abans del descans, els barcelonins van marcar dos gols més, però el Sarda seguia ficat al partit i va retallar distàncies gràcies a una falta directa d’Arnau Gangonells. A la represa, l’equip dirigit per Andi Colaianni va marcar el ritme del partit amb un bon plantejament tàcti. De nou per falta directa, Arnau Gangonells va establir l’empat 3-3 a l’inici de la segona part.

Malgrat tenir el domini sobre el joc, una situació d’inferioritat numèrica per una targeta blava va portar el gol de la victòria del CP Congrés.

Per accedir a la semifinal del Play-off, el Cerdanyola CH està obligat a guanyar en el segon partit per empatar l’eliminatòria i forçar el tercer i últim partit. El segon partit es jugarà divendres 14 de maig a les 21:20h a Can Xarau. En cas que guanyés el Sarda, el tercer partit es jugaria aquest mateix diumenge a la pista del CP Congrés.