Dani Setién, nou entrenador de l’equip d’Ok Liga

Dani Setién, nou entrenador verd-i-blanc. FOTO: David Valiente

Dani Setién serà l’entrenador de l’equip d’Ok Liga femenina del Cerdanyola Club d’Hoquei a partir de la temporada 2021-2022. Setién torna al club on va ser jugador i entrenador amb una experiència de 25 anys com a tècnic a gairebé totes les categories de l’hoquei patins català.

Experiència i sentiment verd-i-blanc

El cerdanyolenc Dani Setién arriba al ‘Sarda’ procedent del Club Patí Congrés, on ha dirigit el primer equip masculí de Nacional Catalana les últimes tres temporades. Al club barceloní també va ser entrenador d’equips filials.

Abans, Setién va ser entrenador del Cerdanyola CH en dues etapes. La més recent, entrenant equips de la base i abans, compaginant la tasca d’entrenador de la base amb la de jugador del nostre sènior B. La trajectòria del nou entrenador verd-i-blanc és àmplia, havent estat entrenador i jugador al Mollet HC durant sis temporades, al CH Ripollet també durant sis temporades i a l’UE Hoquei Barberà, on va estar cinc temporades. També va ser jugador del HC Sentmenat.

A Barberà del Vallès va viure la seva primera experiència entrenant un equip sènior femení durant tres temporades. Ara, Setién s’estrena a l’Ok Liga amb il·lusió. «Em fa molt feliç tornar al Sarda. Entrenar el primer equip femení és un repte il·lusionant que assumeixo amb l’objectiu de mantenir el nivell actual i ajudar que l’equip segueixi creixent», diu el nou entrenador verd-i-blanc.

El president del Cerdanyola CH, Mario Núñez, destaca la capacitat de treball, el compromís i experiència de Setién per al primer equip femení: «Apostem per Dani Setién perquè coneix perfectament els valors i el funcionament del nostre club. Estarem al costat del nou entrenador per poder mantenir el nivell competitiu que l’equip ha demostrat les últimes temporades».