NacionalCat. Masculí | Triomf sobre la botzina a Can Xarau

El Cerdanyola Club d’Hoquei suma la plena de punts. Després del triomf a Maçanet de la Selva a la primera jornada a Nacional Catalana, els d’Albert Zanón van tombar el Vila-seca a casa per un ajustat 3-2 saldat al tram final

Triomf en l’estrena a Can Xarau enfront l’afició. El degà ha començat el nou curs després de l’ascens forjat a Reus amb molt bon peu amb un dos de dos en victòries. El Cerdanyola CH va superar al CH Vila-seca exhibint bon joc en un duel disputat.

 

El Vila-seca va lluïr equipacions vintage del Sarda en no disposar de samarretes // José Rio

Pol Pàmies havia avançat el conjunt tarragoní, però els verd-i-blancs van igualar amb penal d’Ignasi López. Acte seguit Roger Riba anotà el 2-1. De nou Pàmies pel Vila-seca, en un dia de doblets, establia la igualada. Finalment Roger Riba va anotar el gol del triomf a assistència de Xavi Pastó. El gol es va produir davant de porteria. Destacar en les dues primeres jornades la gran presència sota pals del nou porter francès del Cerdanyola, Baptiste Bonneau, tot seguretat.

La nota curiosa del matx va ser veure una equipació antiga del Sarda a la pista, per evitar coincidències de colors amb l’equipatge del qual disposava el Vila-seca. Amb sis punts al sarró, la 3a jornada ens deixarà un CH Capellades-Cerdanyola. 

Celebració d’un gol cerdanyolenc // José Rio

Cerdanyola CH: Baptiste Bonneau (p), Ignasi López (1), Noel Río, Xavi Pastó i Martí Moreno -cinc inicial-. Roger Riba (2), Pere López, Oriol Palomina i Marcos Cabrera (p).

CH Vila-Seca: Joan Tasias (p), Marc Vergés, Pol Pàmies (1), Arnau Moragas i Jaume Pàmies (1) -cinc inicial-. Pau Miqui, Jordi Morales, Oriol Borràs i Eric Soriano (p).