Nacional Cat. Masculí | Triomf contundent a Capellades, i lideratge del degà

El Cerdanyola Club d’Hoquei es va imposar al Capellades per 1-5 amb molta contundència en la 3a jornada de lliga a Nacional Catalana. Tres triomfs de tres pels verd-i-blancs a la categoria de bronze

Nou punts de nou. Tres victòries de tres. Inici pletòric del “Sarda” en el retorn a Nacional Catalana. Els d’Albert Zanón es van imposar a la comarca de l’Anoia per 1-5 gràcies a les dianes de Noel Río, Roger Riba –en dues ocasions, Xavi Pastó -de penal, i Ignasi López de directa.

El primer gol cerdanyolenc va arribar al minut set. Dos minuts després Aleix Córdoba va establir l’empat pels locals. Això va precedir un autèntic monòleg vallesà fins al cop de botzina final. Abans de la golejada del Cerdanyola, tots dos equips van disposar d’ocasions de gol, però el triomf va volar cap a Can Xarau.

Imatge: José Río

La següent jornada del grup B de Nacional Catalana, ens brinda al Xarau un Cerdanyola CH-CP Manlleu B. Els locals buscaran el segon triomf a casa i el quart del curs. La cita, serà divendres 5 a les 21.55h.

Capellades CH: Albert Toledano (p), David Tarrida, Aleix Córdoba (1), Joan Massoni i Oriol Prat -cinc inicial- Marcel Monclús, Arnau Claramunt, Victor Moreno i Marc Rojas.

Cerdanyola CH: Baptiste Bonneau (p), Noel Río (1), Ignasi López (1), Roger Riba (2) i Xavi Pastó (1) -cinc inicial-. Martí Moreno, Pere López, Oriol Palomino i Marcos Cabrera (p).