Un somni cada cop més tangible.

La treballada victòria del Maheco Cerdanyola CH per 2 a 5, a la pista del Vendrell, combinada amb l’empat de 3 entre el Mollet i el Congrés, han permès treure el cap, al Cerdanyola, a la zona de salvació.

CE Vendrell: 1-Jordi Haro, 5-Ricard Vidal, 6-Sergi Ferré (1), 8-Ivan Velasco, 9-Jordi Lluch (1) -cinc inicial- 11-Josep Mª Guasch, 3-Marcos Serrano, 13-Víctor Catalan, 16-Héctor López, 33-Erik Gual. Ent. Pere J. Salvador.

Cerdanyola CH: 10-Àlex Mañé, 5-Àlex Martínez (2), 6-Marc Zanon (1), 7-Raul Castillo (1), 8-Xavi Martí -cinc inicial- 1-Kevin Piqué, 2-Joan Aranda, 44-Noel Rio (1), 76-Pau Nebreda. Ent. Climent Padrós.

El Cerdanyola va sortir conscient de la vital importància dels tres punts, realitzant un partit molt complet i seriós, contra un jove Vendrell que ja tenia consumat el descens. Queda clar que, tot i la sortida del descens, resta molta feina per fer en les tres jornades que falten per finalitzar la temporada.

No obstant, va costar obrir la llauna. El Cerdanyola va sortir a portar la iniciativa, però faltava concretar les jugades davant porteria. El porter del Vendrell, Jordi Haro, va ser un dels artífexs a que el Cerdanyola no comencés marcant tan aviat. Precisament, Jordi Haro va aturar un penal llançat per Raul Castillo al minut 3. Una ocasió perduda que no va inquietar als verd i blancs, convençuts de les seves possibilitats.

Seria el mateix Raul Castillo, qui, des d’un llançament de falta indirecta inauguraria el marcador, fent passar la bola pel mig de la tanca del Vendrell, al minut 9.

El Cerdanyola tenia el partit certament controlat, malgrat el Vendrell també va crear cert perill en els inicis de partit. Jordi Lluch empatava el partit pels del Baix Penedès, mitjançant el llançament de penal, al minut 17.

La solidesa que mostrava el Cerdanyola, pel moment, res feia pensar que el partit es pogués escapar. Al minut 20, Àlex Martínez avançava als verd i blancs gràcies a una bona jugada individual. Mentre que dos minuts més tard, Noel Rio recollia una bola per batre per sobre a Jordi Haro, encarrilant el partit amb l’1 a 3. Resultat en que es marxaria al descans.

A la segona meitat la tònica del partit va ser la mateixa. Tot i que el Vendrell va sortir amb més força que al primer temps. Una bona defensa del Cerdanyola va ser el detonant per minar la moral dels locals i seguir a bon ritme.

Una excel·lent assistència interior de Raul Castillo va permetre a Marc Zanon aconseguir l’1 a 4, a cinc minuts de la represa. Noel Rio podria haver fet l’1 a 5, al minut 41, de falta directa acumulativa, però Jordi Haro va estar molt encertat.

Amb l’1 a 4, el Cerdanyola va mantenir la calma, fins que Àlex Martínez, d’un fort llançament, aconseguia un més que tranquil·litzador 1 a 5, a falta de poc més de dos minuts i mig per finalitzar el partit.

A falta de 22 segons per la conclusió, Sergi Ferré maquillava el resultat pels locals, enviant a gol una bola morta davant porteria. Era el 2 a 5 definitiu.

Categorías: MASCULÍ