Jr. 22: Maheco Cerdanyola CH Femení 2 – CP Vilanova 3

Petits detalls que condemnen.

El Maheco Cerdanyola CH Femení queia per 2 a 3, contra el Vilanova. Les verd i blanques van realitzar un gran inici de partit, però al segon temps no van saber matar el partit, amb el 2 a 1, i les de El Garraf va capgirar el marcador.

Maheco Cerdanyola CH Femení: 1-Mireia Cabistany, 3-Laia Ruiz, 5-Yolanda Font (1), 6-Mònica Piosa (1), 7-Daniela Guerrero -cinc inicial- 10-Ivet Soler, 2-Laia Archs, 8-Raquel Torras, 9-Sílvia Montoro. Ent. José Emilio Borregan.

CP Vilanova: 1-Caterina Ortega, 2-Patrícia Miret, 6-Mercè Guerra, 9-Clàudia Miret, 77-Bruna Raquel Gonçalves -cinc inicial- 10-Maria Alba Bonvehí, 4-Maria Leal, 5-Maria Figuerola, 7-Esther Nadal, 8-María Córdoba. Ent. Javier Mestres.

Decidies a per la victòria. Així és com van sortir les jugadores verd i blanques que van voler portar el domini des del primer minut. Un domini que tindria recompensa al minut 3, quan Mònica Piosa rematava a gol una assistència de Daniela Guerrero en una contra.

L’1 a 0 va donar més moral al Cerdanyola que arribaria amb insistència a porteria visitant, però sense gaire èxit. El Vilanova si que va aprofitar una de les poques clares arribades del moment al minut 9. Clàudia Miret anotava l’empat a 1, entrant una bola a boca de canó.

L’empat va durar poc més d’un minut. És trencaria a la jugada més plàstica del partit. Una passada elevada de Daniela Guerrero cap a Yolanda Font que empenyia a l’aire, amb un toc subtil, per sobre Caterina Ortega que no va podria fer res per evitar el 2 a 1.

Vint segons més tard, Ivet Soler veia una rigorosíssima targeta blava, estant a la banqueta, que seria castigada amb inferioritat i una falta directa que Mireia Cabistany aturava a Claudia Miret. El Cerdanyola va saber aguantar molt bé la inferioritat.

Els últims minuts abans d’arribar el descans van embogir una mica, fins al punt que qualsevol equip podria haver marcat, però al descans s’arribaria amb el 2-1.

A la represa es va seguir amb el mateix ritme embogit que s’havia marxat al descans. El Cerdanyola dominava, però sense convicció a l’hora de rematar la jugada. Al minut 30, Yolanda Font desaprofitava un llançament de penal que hauria pogut encarrilar el partit.

Anaven passant els minuts i la victòria parcial costava més de mantenir. Seria al minut 35, quan una jugada enrevessada davant la Mireia Cabistany, acabaria empesa a gol per Claudia Miret. Restava molt de partit, però el bon treball portat a terme fins al moment es va esfumar quan Mònica Piosa, al terra per una suposada falta que l’àrbitre no va xiular, agafaria la bola amb la mà. Aquesta infracció sí que va ser castigada amb falta directa que Bruna Raquel Gonçalves va transformar amb el 2 a 3. Tot això passava al mateix minut 35.

L’empat va estar a l’stick de la Daniela Guerrero amb el llançament de falta directa acumulativa, al minut 39. Però l’àrbitre va invalidar la jugada per assistir a la Yolanda Font, cap enrere, abans que la bola rebotés a qualsevol altre objecte. Aquesta decisió arbitral va provocar la indignació de la mateixa Daniela Guerrero cap al col·legiat i acabaria veient la targeta blava.

Tot i estar amb tres jugadores de pista i la portera, el Cerdanyola va tenir la possibilitat d’empatar, aprofitant cert nerviosisme de les vilanovines, però el temps s’esgotaria aviat.

Deixa un comentari