Els tres punts i el bon joc es queden a Can Xarau (4-2)

Celebració del gol de Marc Navarro a Can Xarau. FOTO: Mónica García Moreno

El primer equip masculí va guanyar 4-2 al HC Piera en la jornada 7 de la lliga Nacional Catalana. Els verd-i-blancs van tornar a mostrar un bon joc que els permet mantenir-se en la segona posició del Grup B. 

El Sarda va marcar el ritme del partit des dels primers minuts i va aprofitar la seva intensitat ofensiva per desequilibrar el rival. Al minut 10, Arnau Gangonells va obrir el marcador aprofitant el refús del porter en un llançament de penal. 

El joc es va accelerar encara més a les acaballes de la primera meitat, però no es van veure més gols fins al segon temps. L’equip dirigit per Andi Colaianni va veure com li anul·laven un gol al minut 28 i tres minuts més tard, el HC Piera establia l’empat 1-1. 

Un determinant Cerdanyola va deixar poc temps d’igualtat i Joan Gangonells va rematar una assistència d’Ot Planes al minut 32. Amb el 2-1 al marcador, el Sarda es va mantenir alerta i marcant el ritme del matx. 

Marc Navarro va aprofitar la seva primera convocatòria amb el primer equip aquesta temporada per signar el 3-1 al minut 37. Just després, el porter del HC Piera va veure una targeta blava i, malgrat no va haver-hi encert en la falta directa, el Cerdanyola CH va marcar amb superioritat a la pista de l’stick de Joan Gangonells.

Al minut 39, els visitants van marcar el seu segon gol establint el 4-2 definitiu. En els últims minuts de partit, l’encert de Baptiste Bonneau va frustrar una falta directa del HC Piera. Tot seguit, també el Cerdanyola CH va veure desaprofitades dues faltes directes -la primera es va haver de repetir- i un penal.