El Cerdanyola CH no suma a Can Xarau (2-5)

 

Un temps mort en el partit contra el cHP Bigues i Riells. FOTO: Mónica García Moreno

El tres punts no es van poder quedar a Can Xarau en el primer partit de la segona fase de l’Ok Liga. El CHP Bigues i Riells va guanyar 2-5 al primer equip del Cerdanyola CH, que va tenir a tocar la remuntada.

Maria Figuerola va avançar el Sarda al minut 9 liderant una jugada a la contra i assistida per Gemma Solé. Les verd-i-blanques van mantenir l’avantatge fins que pocs abans del descans, Marlena Rubio va fer l’empat pel CHP Bigues i Riells.

A la represa, l’equip dirigit per Carles Marín va seguir atacant, però va tenir més problemes per trobar els espais entre la forta defensa del rival. El CHP Bigues i Riells va eixamplar distància al marcador guanyant 1-3 al minut 39.

Gemma Solé va donar esperances al Cerdanyola CH establint el 2-3 gràcies a un xut de falta directa. Durant el partit, el Sarda no va trobar l’encert en una altra falta directa i un penal, deixant encara més lluny la remuntada. Finalment, la victòria va ser per un CHP Bigues i Riells ben organitzat i que va acabar guanyant 2-5.

Amb aquest resultat, les verd-i-blanques se situen en la cinquena posició del Grup C amb 10 punts. el pròxim rival serà el CP Voltregà. El Cerdanyola CH visitarà la pista osonenca el dissabte 20 de febrer.