La Junta Directiva del Cerdanyola Club d’Hoquei s’ha reunit, aquest dijous 1 de setembre, per aprovar un seguit de mesures per augmentar el pressupost de l’entitat.

 

Quotes de soci/a

Després de dues temporades sense variació en les quotes de soci, la Junta planteja un increment de 3 euros en la quota mensual. L’aprovació definitiva es farà en assemblea de socis, però la Junta ha donat llum verda a què el primer cobrament ja es faci aplicant aquesta mesura.

 

Entrades als partits d’Ok Liga Plata

Per una altra banda, la Junta ha establert diferents preus d’entrades per accedir al pavelló a veure els partits d’Ok Liga Plata.

Les tarifes per als partits d’Ok Liga Plata a Can Xarau seran:

  • Socis/es: 2 euros (l’entrada servirà per a 2 familiars)
  • No socis/es i afició rival: 3 euros
  • Infants menors de 12 anys: Entrada gratuïta
  • Joves d’entre 12 i 18 anys: 1 euro
  • Esportistes del Cerdanyola CH: Entrada gratuïta

 

L’entrada continuarà sent gratuïta als partits d’Ok Liga perquè el club considera que cal fomentar i afavorir l’assistència a l’esport femení.

 

Campanya de captació de socis/es

Aquesta temporada, el Cerdanyola CH vol augmentar la família de socis verd-i-blancs amb diferents iniciatives. La més important serà una festa dedicada al club degà en el marc de la Festa Major de Sant Martí, el pròxim 10 de novembre. Serà un espai de retrobaments i una bona oportunitat per captar nous socis i sòcies.

 

Més suport de patrocinadors

Paral·lelament a les mesures anteriors, el club i els diferents patrocinadors han ampliat la seva relació de col·laboració amb més aportacions i suport.

Categorías: CLUB

Utilitzem cookies per personalitzar contingut i anuncis, proporcionar funcions de xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i analítica.

View more
Accepto
Declino