Ronda superada!

Sense cap marge pel dubte, el Cerdanyola CH Femení saldava la primera eliminatòria de la Copa d’Europa amb un contundent resultat global de 15 a 2. El 2 a 5 de l’anada es va veure incrementat per un 10 a 0 a la tornada a Can Xarau.

El partit va tenir clar color verd i blanc, encara que els primers 15 minuts van ser d’un ritme esbojarrat, sense cap mena de control de la bola per part de cap equip. Tot eren anades i vingudes, amb un Cerdanyola que sabia crear més perill. Pràcticament no feia ni dos minuts que havia començat el partit i Vanessa Daribo ja va obrir el marcador. En mig d’un cert descontrol, Yolanda Font va marcar el 2-0, en una jugada des del mig camp, al minut 13. Un minut més tard Adriana Gutiérrez feia una mena de finta regat per culminar-ho amb el 3-0.

La resistència francesa s’estava venint avall i Yolanda Font aconseguia el 4-0, al minut 15. La primera meitat finalitzaria amb un 5-0, gràcies a un gol d’Adriana Gutiérrez, al minut 21, després d’una bona jugada de tiralínies entre l’equip.

El segon temps va ser d’un domini aclaparador del Cerdanyola. Les verd i blanques es van llençar a la porteria francesa, però fins que no van passar deu minuts, Yolanda Font va aconseguir el 6-0. Ivet Soler, que va sortir al segon temps en substitució de la Laia Salicrú, va haver d’intervenir en escasses ocasions. El 7 a 0 vindria al minut 35, fruit després del llançament de falta directa de l’Anna Espriu. El refús de la portera l’agafaria Vanessa Daribo perquè l’Anna Espriu rematés a boca de canó. La falta directa va provenir d’una falta de Julie Dupois, en que els col·legiats suissos li van mostrar la blava.

Yolanda Font va seguir el seu propi recital de gols, aconseguint el seu 4art gol de la nit i el 8è pel seu equip, al minut 45. El 9 a 0 va ser obra de Vanessa Daribo, rebent una assistència de Yolanda Font per darrera la porteria.

El 10 a 0 definitiu el va aconseguir Yolanda Font, de llançament de penal. Un penal que va marcar per partida doble, doncs els àrbitres li van fer repetir el primer llançament. D’aquesta manera aconseguia la seva maneta particular.

Ara, la següent ronda de ¼ de final serà contra el Biesca Gijón, el rival més fort que li podia tocar al Cerdanyola. El partit d’anada serà el 19 de març a Can Xarau. La tornada a Gijón serà el 9 d’abril. Una eliminatòria que caldrà el suport de tota l’afició per poder accedir a la Final a Quatre de la Copa d’Europa i el nostre equip femení segueixi fent llegenda.

FITXA TÈCNICA:

Cerdanyola Club Hoquei: 10-Laia Salicrú, 3-Anna Espriu, 5-Yolanda Font, 8-Adriana Gutiérrez, 24-Vanessa Daribo -cinc inicial- 48-Ivet Soler, 7-Laia Ruiz. Ent. José Emilio Borregán.

Club Sportif Noisy Le Grand: 24-Flora Michoud, 8-Elisabeth Frines, 87-Julie Dupois, 88-Emilie Coudere, 92-Marie Espin -cinc inicial- 4-Esther Bearebi, 14-Ségolène Vankammelbecke; 39-Tatiana Malard, 94-Frédérique Denest. Ent. Nicolás Courtois.

Gols: 1-0 Vanessa Daribo, min. 2; 2-0 Yolanda Font, min. 13; 3-0 Adriana Gutiérrez, min. 14; 4-0 Yolanda Font, min. 15; 5-0 Adriana Gutiérrez, min. 21; 6-0 Yolanda Font, min. 34; 7-0 Anna Espriu, min. 40; 8-0 Yolanda Font, min. 45; 9-0 Vanessa Daribo, min. 48; 10-0 Yolanda Font, min. 48.

Col·legiats: Roland Eggimann i Mark Lewis (Suïssa)

Incidències pel Cerdanyola CH:
Faltes comeses: 6
Targetes mostrades: cap

Incidències pel CS Noisy Le Grand:
Faltes comeses: 5
Targetes mostrades: Julie Dupois: 1 blava.

Pavelló: Municipal de Can Xarau. Un centenar de persones van poder gaudir d’una bona nit europea. Hi va haver una petita representació de la Flama Verda.

La protagonista: Cinc gols en un partit són molts, són el 50% del total de gols del seu equip. Yolanda Font va tenir una gran inspiració europea, arribant a fer la seva maneta particular.

L’anècdota: Ben curiosa és la nova incorporació de l’equip. Ahir també es va aprofitar per presentar en societat el Lumi. És la nova mascota de l’equip que fins al moment els està donant bon rendiment. Des que aquest colom, anomenat Lumi, les acompanya han tret bons resultats.

Proper partit: Cerdanyola CH Femení vs Sferic de Terrassa. Divendres, 25 de Febrer del 2011, a les 21:30 hores. Pavelló de Can Xarau.