CP Sitges 1 – Cerdanyola CH 8

Partit rodó.

Aquest any els Carnavals de Sitges s’han anticipat, perquè el Cerdanyola CH no va desaprofitar l’ocasió de fer una disfressa a mida al CP Sitges. La victòria per 1 a 8 és la segona consecutiva fora de casa, amb la transcendència de que vénen dos partits seguits a Can Xarau.

La consigna dels jugadors verd i blancs era evident. Calia guanyar sí o sí contra un rival directe. La rua la van començar Raul Castillo i Joan Aranda, amb un gol als minuts 5 i 6 respectivament. Però l’equip estava llançat i Noel Rio marcaria el 0-3, dos minuts després. Al minut 15, el Sitges ja estava de comparsa i Marc Zanon ho aprofitava per fer el 0-4. Àlex Mañé s’afegia a la festa al minut 20, quan aturaria, a Gerard Gibert,  una falta directa, que suposava la blava per Jaime Calvo. Mentre que un minut més tard, Marc Zanon estavellaria una altra falta directa al pal, deixant el 0-4 com a resultat del primer temps.

A la represa va seguir el recital golejador. Oriol Piquet infligia la maneta amb un potent i sorprenent llançament des del centre de la pista. Com no podia ser d’una altra manera, la Flama Verda, celebrant el seu 4art aniversari, era la nota musical de la rua verd i blanca. El vent bufava de cara, però el resultat podria haver estat més ampli si els jugadors no s’haguessin recreat tant amb les jugades, durant el segon temps. Roger Hierro aturava un penal a Marc Zanon, al minut 39. Noel Rio va marcar un dels gols més espectaculars de la jornada, recuperant una bola i batent per sobre a Roger Hierro. Al minut 46, Àlex Mañé va aturar la falta directa acumulativa a Carles Garcia i Bruno Afonso marcaria el 0-7.

Els instants finals van ser força moguts, amb targetes blaves per Roger Hierro i Gerard Gibert i un arbitratge molt protestat pels locals. Una tal indignació que el delegat del Sitges va ser expulsat amb vermella per llançaments d’objectes a la pista. Entre mig d’aquest sidral, Carles Garcia feia pujar el gol de l’honor pels de El Garraf. Raul Castillo i Jaime Calvo tindrien l’oportunitat de tornar a marcar de falta directa, però Federico Salas va aturar. A part dels dos porters, només quedava Jaime Calvo per marcar, de tots els jugadors que van jugar. Aquest tancaria el marcador, al minut 49, amb l’1 a 8 definitiu.

Ara cal reforçar aquesta victòria contra el Mollet. Un gran derbi vallesà que caldrà el suport de la parròquia verd i blanca per aconseguir la segona victòria consecutiva. El Cerdanyola, igual que aquest dos últims partits, tindrà la baixa d’Adrià Parellada que complirà el tercer i últim partit de sanció.

FITXA TÈCNICA:

 Club Patí Sitges: 10-Roger Hierro, 15-Marc Cañelles, 46-Gerard Gibert, 47-Carles Garcia, 49-Jordi Pena -cinc inicial- 1-Federico Salas, 12-Salvador Bernardo, 42-Marcel Amigó, 45-Jaume Vives, 48-Jordi Mata. Ent. Jaume Monasterio.

Cerdanyola Club Hoquei: 10-Àlex Mañé, 2-Joan Aranda, 5-Jaime Calvo, 7-Raul Castillo, 9-Noel Rio i 2007-La Flama Verda -cinc inicial- 1-David Ros, 3-Oriol Piquet, 6-Sergio Marín, 8-Bruno Afonso, 66-Marc Zanon. Ent. Josep Maria Aranda.

Gols: 0-1 Raul Castillo, min. 5; 0-2 Joan Aranda, min. 6; 0-3 Noel Rio, min 8; 0-4 Marc Zanon, min. 15; 0-5 Oriol Piquet, min 28; 0-6 Noel Rio, min. 42; 0-7 Bruno Afonso, min. 46; 1-7 Carles Garcia, min. 48; 1-8 Jaime Calvo, mon. 49.

Col·legiat: Òscar Casanovas

Incidències pel CP Sitges:
Faltes Comeses: 16
Targetes: Roger Hierro: 1 blava; Gerard Gibert: 1 blava.

Incidències pel Cerdanyola CH
Faltes Comeses: 10
Targetes: Jaime Calvo: 1 blava.

Pavelló: Pavelló Municipal Pins Bens. Una seixantena de persones. Molta gent del Cerdanyola amb la presència de la Flama Verda.

El protagonista: Aquesta setmana els protagonistes són tots. Va ser una victòria treballada per tots els jugadors, doncs tots els jugadors que van sortir van marcar. Jornada sensacional.

L’anècdota: A part de la victòria per 1 a 8, contra el Sitges, la Flama Verda celebrava el seu quart  aniversari de la seva fundació. Quatre anys des del seu debut que no han deixat que els nostres patinin sols. PER MOLTS ANYS FLAMA VERDA.

Proper partit: Cerdanyola CH Vs  Mollet HC. Dissabte 26 de novembre del 2011, a les 20:00 hores. A Can Xarau.

Deixa un comentari