Cerdanyola CH 0 – CP Tordera B 2

Ocasions perdudes…

L’esport és així! És un tòpic, però és el que és… Qui perdona ho acaba pagant. El Cerdanyola CH, amb la baixa de Joan Aranda per lesió, acabaria pagant la manca d’encert amb una derrota per 0-2, contra el Tordera B que només en va tenir prou en fer el seu partit.

La primera meitat va ser molt equilibrada, els dos equips tenien problemes per arribar amb claredat a porteria. Les defenses eren les protagonistes i els porters Àlex Mañé i Gerard Camps van estar encertats en les ocasions que els arribaven. El Cerdanyola estava treballant bé, però amb la manca de convicció a l’hora de culminar la jugada. Àlex Mañé va aturar un penal al minut 24, llançat per Ricard Valverde. El primer temps acabaria amb un ensopit empat a zero.

Durant els segons 25 minuts, el Cerdanyola va fer-se amb un lleuger domini del partit, arribant amb més constància a porteria, però les ocasions eren desaprofitades una i altra vegada. Jaime Calvo veia com Gerard Camps li aturava una falta directa acumulativa, al minut 26. Entre la bona actuació de Gerard Camps, les boles que no es remataven del tot bé, les que sortien altes o anaven desviades, el públic de Can Xarau se’n feia creus. No hi havia manera  de matar a porteria. El Tordera, un equip jove amb jugadors de projecció, jugava sense la pressió del Cerdanyola i es va limitar a fer un partit molt correcte i treballat, esperant l’ocasió per marcar.

Aquesta va arribar al minut 32. Una recuperació de bola al mig del camp va propiciar un teva meva entre Ricard Valverde i Sergi Parra, essent aquest últim qui marcaria el 0-1. Els jugadors del Cerdanyola van seguir amb el seu plantejament. Però seguien impotents a l’hora del remat final. Fins i tot, l’àrbitre no va interpretar penal en dues jugades que els jugadors del Tordera desvien la bola amb el patí, en una ocasió arribant a trepitjar-la. Tot i les protestes arbitrals en jugades puntuals, amb les ocasions perdudes pel Cerdanyola, l’arbitratge no va influir en excés al resultat.

Àlex Mañé va corroborar que era el dia dels porters perquè, al minut 35, aturaria una falta directa acumulativa a Sergi Parra. La cosa es complicava i encara va ser pitjor quan al minut 44, Sergi Parra anotaria el 0-2 de penal. I un minut més tard, Àlex Mañé va salvar el 0-3 d’una nova falta directa acumulativa llançada per Ricard Valverde.

El temps passava ràpid, el Tordera defenia el resultat buscant aconseguir el 0-3. Fruit d’això una entrada de Raul Castillo en una contra, l’àrbitre va xiular falta directa i la blava per Raul Castillo. La falta la va llançar Sergi Parra i l’inspirat Àlex Mañé aturava. Restant 3 minuts i amb un home menys en pista, el Cerdanyola només va poder aguantar el resultat de 0-2.

Dura derrota, d’un partit treballat, però la falta d’olfacte golejador deporta aquestes conseqüències. Ara cal veure si a la pista de l’Arenys de Munt hi ha més sort. No serà fàcil, però s’ha de lluitar…

FICHA TÈCNICA:

Cerdanyola Club Hoquei: 10-Àlex Mañé, 3-Oriol Piquet, 6-Adrià Parellada, 7-Raul Castillo, 66-Marc Zanon i 2007-La Flama Verda -cinc inicial- 1-Kevin Piqué, 2-Víctor Cruz, 4-Jaime Calvo, 8-Bruno Afonso, 9-Noel Rio. Ent. Josep Maria Aranda.

Club Patí Tordera: 10-Gerard Camps, 3-Andrea Bolcato, 4-Ricard Valverda, 5-Sergi Parra, 6-Adrià Martos -cinc inicial- 1-Marc Francesc, 7-Oriol Parera, 9-Albert Gramunt. Ent. Jordi Camps.

Gols: 0-1 Sergi Parra, min. 32; 0-2 Sergi Parra, min. 44.

Col·legiat: Antonio Gómez.

Incidències pel Cerdanyola CH:
Faltes comeses: 18
Targetes mostrades: Raul Castillo: 1 blava.

Incidències pel CP Tordera:
Faltes comeses: 13
Targetes mostrades: cap.

Pavelló: Municipal de Can Xarau. Una mica menys d’un centenar d’aficionats. La Flama Verda va estar una mica més apagada que de costum, ja que s’havien deixat la gola per l’equip femení.

El protagonista: El partit de va ser moltes ocasions i pocs gols. Àlex Mañé va fer una gran tasca a la porteria. No era un partit fàcil, doncs el Tordera tampoc va atacar gaire. A més es va lluir amb les faltes directes.

L’anècdota: El partit es va jugar a les 21:30 hores, una hora i mitja més tard del habitual, pel partit de la Copa d’Europa del Cerdanyola CH Femení.

Proper partit: CE Arenys de Munt vs Cerdanyola CH. Diumenge 27 de març del 2010, a les 12:30 hores. Poliesportiu Municipal d’Arenys de Munt. C\ Torrent d’en Terra s/n. Arenys de Munt (El Maresme).

Deixa un comentari