L’equip d’Ok Liga va guanyar 5-3 al HC Borbolla en el partit de l’onzena jornada, el dissabte 12 de desembre al pavelló Can Xarau-Paco Arpide. Les verd-i-blanques tanquen l’any 2020 acumulant sis victòries consecutives aquesta temporada i mantenint una bona ratxa des de la temporada passada.

El partit davant el HC Borbolla no va ser fàcil i la igualtat entre ambdós equips va ser la gran protagonista fins als minuts finals. Les primeres ocasions van ser per l’equip gallec, especialment amb un penal a favor que van enviar fora de la porteria de Carla Batlle, qui s’estrenava com a titular en un partit d’Ok Liga.

El HC Borbolla va obrir el marcador al minut 11 de falta directa després d’una targeta blava a Maria Figuerola. El Sarda va reaccionar, tal com ens té acostumat, i Joana Xicota va establir l’empat 1-1 al minut 17. Abans del descans, però, Beatriz Pereira va marcar l’1-2 en el refús d’un penal.

En la segona meitat, Mariona Surós va ocupar la porteria del Sarda, mentre Gemma Solé retornava les taules al marcador fent el 2-2 al minut 30. La igualtat es va mantenir fins a les acaballes del partit, quan Daiana Silva amb un gol i Gemma Solé amb dos més -signant un hat-trick- van portar els gols de la victòria 5-3.

Amb aquesta victòria, el Cerdanyola CH acomiada l’any competitiu en la primera posició del Grup A amb 31 punts però amb dos partits jugats més que el CP Manlleu, segon classificat amb 30 punts. L’equip d’Ok Liga ja ha disputat el partit de la 12a jornada davant l’ENE Cuencas Mineras (amb victòria 1-2 de les verd-i-blanques).