Victòria contundent en el retorn de la Nacional Catalana (1-9)

Celebració d’un dels gols d’Ignasi López davant el CE Noia B. FOTO: Mónica García


El primer equip masculí va celebrar un total de nou gols en el seu retorn a la competició davant el CE Noia B. El conjunt de Nacional Catalana va dominar des del primer minut de partit i no va deixar opcions al rival.

La intensitat del partit va ser alta des del principi, però l’equip dirigit per Andi Colaianni va aguantar el ritme durant els 50 minuts i no va trigar en fer-se amb el control del partit. El capità del Sarda, Ignasi López, va signar 6 dels 9 gols dels verd-i-blancs. El primer, va arribar des del punt de penal al minut cinc de partit.

Abans del descans, López va fer dos gols més i el Cerdanyola CH va marxar al vestidor amb un avantatge de 0-3. Durant la primera meitat, també es va veure un providencial Baptiste Bonneau defensant els tres pals del Sarda.

En la segona meitat, el domini dels verd-i-blancs va ser molt més clar. Un inspirat Ignasi López va fer tres gols més, i amb l’ajuda de dos gols d’Arnau Gangonells i un de Joan Gangonells, el Sarda es va imposar 0-9. A les acaballes del partit, el CE Noia B va fer el seu únic gol del partit, establint l’1-9 definitiu.

Un fet a destacar del partit del Cerdanyola CH és la participació de tots els jugadors que es van desplaçar fins a Calafell. A més dels jugadors de pista, el porter Víctor Iranzo també va sortir a pista debutant a la lliga Nacional Catalana.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola CH es col·loca primer del Grup B amb 6 punts. El pròxim partit serà el dimecres 10 de febrer a la pista del CP Congrés.