SF Copa Generalitat: CP Manlleu 4 – Cerdanyola CH 2

cgf-manlleu1

No ha pogut ser…

El Manlleu feia valer la seva condició de clar favorit, líder invicte a la lliga, per barrar el pas a la final a un Cerdanyola CH que van plantar cara durant tot el partit. Malgrat la derrota per 4 a 2, les jugadores del Cerdanyola van saber estar a l’alçada, jugant les seves cartes.

En un horari molt matiner, un dia fred i plujós, les jugadores verd i blanques van sortir a la pista decidides a fer saltar la banca. Ja en el minut 4, els col·legiats castigaven com a penal una falta dins l’àrea del Manlleu. Gemma Soler, amb una gran seguretat, avançava a les verd i blanques.

Aquest avantatge inicial va inquietar a les osonenques que, tot i la seva superioritat, els costava agafar un domini clar del partit. Mentre tant, les cerdanyolenques intentaven aprofitar aquest desconcert de les rivals per aconseguir més avantatge. Al minut 12, seria el Manlleu qui disposaria d’un llançament de penal, però Laura Vall el llençava massa desviat.

Lentament, el Manlleu anava manifestant la seva superioritat amb més claredat. Seria un minut més tard del llançament de penal errat quan, Nara López, aconseguia l’empat a 1 gol, rematant a plaer una assistència que li venia des de darrera porteria. Abans de finalitzar el primer temps, les ocasions es repartirien, tot i que el Manlleu era més amenaçador.

A la represa, el Manlleu van sortir decidides a endur-se el partit. Ja des del primer minut del segon temps van començar a crear setge a la porteria defensada per, una pletòrica, Mireia Cabistany. Al minut 25, Nara López s’obria camí per encarar i aconseguir el 2 a 1.  I un minut més tard s’acabaven de complicar les coses amb un gol de Laia Castro, aprofitant un mal refús des de la defensa verd i blanca. Malgrat el 3 a 1, el Cerdanyola no va perdre mai la fe, ni l’esperança. Amb Gemma Solé com a punta de llança, aprofitarien que el Manlleu estava bolcat en atac, per sorprendre a la contra. Però una bona actuació de Maria Ballesta, feia estèrils els atacs. Laia Castro, del Manlleu, estavellaria la falta directa acumulativa al pal, al minut 30.

Les coses ja s’acabarien de posar costa a munt al minut 36, quan Laia Castro, totalment lliure de marcatge, remataria a plaer un llançament de mitja distància, transformant el 4 a 1.

Exactament dos minuts més tard, Mireia Busoms veia la targeta blava per increpar a una jugadora verd i blanca. En conseqüència, el Cerdanyola disposaria d’una falta directa en que retallaria distàncies. Paula Garcia batria, amb molta qualitat, a Maria Ballesta, anotant-ne el 4 a 2 definitiu. Malgrat intentar obrar el miracle, ja no va haver-hi temps per res més.

Felicitar a les jugadores del Cerdanyola que ho han donat tot i felicitar a les jugadores del Malleu pel seu pas a la final. Els dos equips ens han fet gaudir d’una bona matinal d’hoquei.

Ara toca pensar amb la lliga, on queden molts partits i pot passar de tot.

FITXA TÈCNICA:

Club Patí Malleu: 10-Maria Ballesta, 3-Clara Altimiras, 4-Nara López, 8-Laia Castro, 15-Judit Burgaya -cinc inicial- 1-Ester Tosar, 9-Laura Vall, 11-Judit Bou, 17-Mireia Busoms, 20-Laura Verdaguer. Ent. Ramon Anglada.

Cerdanyola Club Hoquei: 1-Mireia Cabistany, 3-Sílvia Montoro, 6-Paula Garcia, Laia Ruiz, 8-Anna Aguilar -cinc inicial- 10-Berta Canal, 5-Gemma Solé, 9-Noelie Paredes, 25-Maria Igualada, 53-Aida Mas. Ent. Bruno Afonso.

Gols: 1-0 Gemma Solé, min. 4; 1-1 Nara López, min. 13; 2-1 Nara López, min. 25; 3-1 Laia Castro, min. 26; 4-1 Laia Castro, min. 32.

Col·legiats: Daniel Picó i Robert Morote.

Incidències pel CP Manlleu:
Faltes comeses: 6
Targetes: Mireia Busoms: 1 blava, min. 37.

Incidències pel Cerdanyola CH:
Faltes comeses: 12
Targetes: Cap.

Pavelló: Pavelló Municipal d’Esports de Taradell el Pujoló. Ambient fred amb unes 30 persones a la grada. Es va anar omplir a mida que passava el partit.

La protagonista: És fa complicat triar una jugadora en concret. La veritat és que malgrat la derrota les jugadores van estar a un bon nivell. Potser destacar a la Mireia Cabistany per les bones intervencions.

L’anècdota: El fet anecdòtic del partit va ser l’horari. El partit es va jugar a les 9:30 hores del matí d’un dissabte. No és un horari gens habitual per un partit d’hoquei d’aquest nivell. Aquest fet va condicionar molt la presència de més gent a les grades.

cgf-manlleu6cgf-manlleu2cgf-manlleu7