Se suspenen les competicions catalanes i els entrenaments durant 15 dies

 

 

La Generalitat de Catalunya ha decidit ampliar les restriccions per la Covid-19 durant 15 dies més, també en el sector esportiu. Aquest mateix dijous, la Federació Catalana de Patinatge ha suspès les seves competicions durant dues setmanes i la Generalitat ha decretat el tancament dels centres esportius.

Aquesta mesura comporta que també s’hagin de suspendre els entrenaments des de la base fins als equips sèniors. La mesura s’aplica a partir del divendres 30 d’octubre, per tant, demà ja no es faran entrenaments.

Les competicions estatals es podran disputar, amb la qual cosa, l’únic equip actiu serà el conjunt d’Ok Liga femenina. En canvi, des de World Skate Europe han decidit suspendre la Copa d’Europa fins al 31 de desembre.

Des del Cerdanyola Club d’Hoquei agraïm l’esforç de l’equip tècnic per adaptar els entrenaments a les darreres mesures. Alhora, agraïm la bona disposició als canvis i l’actitud exemplar dels nostres esportistes durant tot aquest inici de temporada.

Ens tornarem a trobar quan les autoritats ho considerin oportú. Fins aleshores, cuideu-vos i agafeu forces pel retrobament. 

 

Junta del Cerdanyola CH