Roger Riba i Xavi Pastó nous jugadors del Cerdanyola C.H.

El primer equip masculí, que aquesta temporada vinent competirà a Primera Catalana, es reforça amb l’incorporació de Roger Riba i Xavi Pastó, ambdós amb passat verd i blanc.

 

Roger Riba, jugador de 28 anys, format a la casa que va jugar al primer equip les temporades 2007-2008 i 2008-2009 a la lliga Nacional Espanyola, torna a Cerdanyola després d’haver militat al Vilafranca, el Sant Cugat i el Vilanova la temporada passada.

Xavi Pastó, jugador  de 27 anys, ja va jugar al primer equip del Cerdanyola Club d’Hoquei durant les temporades 2008-2009 (coincidint amb el Roger Riba) i 2009-2010, d’on venia procedent del Forte dei Marmi. És un jugador amb una claríssima experiència a les pistes. Torna a Cerdanyola després d’haver jugat a equips com el Mataró, el Sant Just i el Vilanova, equip on va debutar a l’OkLliga i on va jugar la temporada passada.

Tant en Xavi com en Roger, la temporada passada van jugar al Club Pati Vilanova i van aportar en la Lliga Nacional Espanyola un total de 7 gols cadascú. Ara tornen al Cerdanyola Club d’Hoquei per ajudar a l’equip entrenat per Albert Zanón a recuperar la categoria perduda.

Bentornats!