Foto de família de la presentació de la temporada 22-23. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament)

 

El Cerdanyola Club d’Hoquei ha presentat els equips d’hoquei patins i patinatge artístic d’aquesta temporada 2022-23. El Pavelló Municipal Can Xarau va acollir, el dijous 22 de desembre, la presentació i desfilada dels més de 120 esportistes que formen el club.

L’acte de presentació va arrencar amb l’actuació de l’equip de Xou de la secció de patinatge artístic que, amb Gemma Àlvarez com a entrenadora, començarà a competir la temporada 2023 amb patinadores d’entre 12 i 17 anys.

Després de l’actuació, la trentena d’equips que formen el club va desfilar per la pista per presentar-se davant les famílies i autoritats que es van desplaçar fins a Can Xarau. Tenim grups d’Escola i Preiniciació en hoquei patins i patinatge, equips prebenjamí, Minifem, Benjamí, Aleví, Fem11, Fem13, Infantil, Fem15, Juvenil, Junior, 3a Catalana Masculina, 1a Catalan Femenina, Nacional Catalana Femenina i Masculina, Ok Liga Plata i Ok Liga Femenina.

El Cerdanyola CH agraeix l’assistència i col·laboració dels esportistes, entrenadors, famílies, aficionats i autoritats que es van apropar a Can Xarau. 

Categorías: CLUB

Utilitzem cookies per personalitzar contingut i anuncis, proporcionar funcions de xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i analítica.

View more
Accepto
Declino