El conjunt de Carles Marín va guanyar 6-2 al Reus Deportiu en l’últim partit de 2018 i se situa en la sisena posició de la taula amb tres partits menys

Després d’un mes sense competir, l’equip d’Ok Lliga va fer la feina i va tancar l’any amb victòria. Les verd-i-blanques van guanyar 6-2 al Reus Deportiu en la desena jornada de la competició.

Arribar a la victòria contra el cuer de la classificació no va ser un passeig plàcid, sobretot fins al minut 30 de partit. El Cerdanyola es va avançar al primer minut gràcies a un xut de Gemma Solé que Andrea Massons va rematar per obrir el marcador. Pocs minuts després, però, Iria Guillem establia l’empat provocant una reacció en el joc del Reus Deportiu.

Amb igualtat a la pista, el Sarda patia la falta de precisió en el seu joc d’atac i els errors en defensa obrien la porta a les ocasions de les reusenques. Així, el descans va arribar amb l’empat a un gol i la sensació que el Cerdanyola podia fer-se amb el domini total del partit si aconseguia trobar la intensitat que estava requerint el partit.

A la represa, Joana Xicota no va trigar a fer el 2-1, però en la jugada següent, Ester Ferrer va tornar a establir l’empat fent el 2-2. A partir d’aleshores, el Cerdanyola va buscar la seva reacció fins que la va trobar. Després de nombroses ocasions i xuts a la porteria de Laia Salicrú, qui va tenir un paper clau per evitar una diferència més gran de gols, Joana Xicota va tornar a aparèixer marcant el 3-2 al minut 36. Poc després, una altra de les jugadores més joves del primer equip, Andrea Massons, es va reivindicar fent el 4-2 que donava tranquil·litat al Cerdanyola.

Noëlie Paredes va marcar el 5-2 al minut 40 fent que el Sarda ja no deixés anar el control del partit. Quan restaven dos minuts, Salicrú va aturar el xut de falta directa de Maca Ramos després que el Reus arribés a la desena falta d’equip. Finalment, Gemma Solé va sentenciar la golejada fent el 6-2 a dotze segons pel final.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola suma 14 punts a la taula de l’Ok Lliga i tanca l’any en la sisena posició, amb plaça per disputar al febrer la Copa de la Reina. Així, les de Carles Marín es troben a tretze punts del líder, el Telecable Gijón, amb tres partits menys jugats.