Ok Lliga. Femení | Punxada a Osona abans del Liceo

El Cerdanyola CH es va veure superat a l’Oliveres de la Riba pel CP Voltregà en la 20a jornada a Ok Lliga. Diumenge (12:30h) toca rebre al Liceo gallec a Can Xarau 

Tant Cerdanyola com Liceo van tenir una jornada complicada abans d’enfrontar-se diumenge que ve. Les catalanes i les gallegues van caure pel mateix guarisme (0-3) aquesta passada jornada, i en ambdós casos, enfront d’equips capdavanters. El Liceo va punxar amb el líder Gijón, mentre que el femení del club degà va caure a Sant Hipòlit de Voltregà contra el quart classificat, amb 40 punts, pels 31 d’un Cerdanyola que és cinquè. 

Acció d’ahir a l’Oliveres de la Riba // Cerdanyola.info

El partit d’ahir diumenge a la comarca d’osona es va saldar amb els gols blanc-i-blaus d’Aina Arxé, en dues ocasions, i de Natasha Lee. Pel “Sarda” va destacar Andrea Massons amb una directa als deu minuts, que marxà desviada. A més, la pitxitxi d’aquesta Ok Lliga Femenina, Gemma Solé, va xutar a porteria en nou ocasions. Va ser també protagonista l’ex verd-i-blanca Adriana Gutiérrez pel cantó voltreganès. 

CP Voltregà: Teresa Bernadas (p), Tasha Lee (1), Adriana Gutierrez, Aina Arxe (2) i Nara López -cinc inicial-. Berta Tarrida, Cristina Barceló, Anna Romero, Joana Comas i Aina Lafon (p).

Cerdanyola CH: Mariona Surós (p), Vanessa Garcia, Gemma Solé, Noëlie Paredes i Laia Pera -cinc inicial-. Andrea Massons, Joana Xicota, Paula Garcia, Txell Gimeno i Flora Michoud (p).