Ok Lliga. Femení | Lluita sense premi enfront del Girona

En el retorn del femení del Cerdanyola Club d’Hoquei a Can Xarau, el Girona CH es va imposar per 4-6 en un duel d’històrics amb un guarisme ajustat

El femení del degà va caure en el retorn a casa. Les noies de Carles Marín sumen tres jornades consecutives sense guanyar, la qual cosa, buscaran frenar en una cita que precisament no seria la més propícia, enfront del Voltregà (diumenge,12:30h), equip que tampoc passa pel millor moment. 

El retorn de l’exili de La Garriga no va sortir com s’hauria desitjat. Amb tot, seria el Cerdanyola l’encarregat d’obrir la llauna per mitjà de Noëlie Paredes a assistència de Gemma Solé. Laura Vall va empatar per les gironines, Paula Garcia va fer el 2-1, i novament Vall establia les taules. Abans del descans Laia Pera, va fer el 3-2 en el que seria un partit d’anada i tornada. 

El femení torna a Can Xarau // Mónica García

A la represa el Girona va aconseguir dues dianes per situar-se 3-4. A més, les verd-i-blanques van desaprofitar un llançament de directa. Sota pals, va destacar pel degà Mariona Surós, aturant un penal i una falta directa. L’ex del “Sarda” Laura Manzanares feia el 3-5, i tot seguit, Laia Castro signava un doblet fent el 3-6. El 4-6 final el feia Txell Gimeno a dos pel final. Ja no hi hauria temps per a res més. 

A efectes pràctics, Europa s’allunya. Amb tot, el Cerdanyola segueix cinquè a la classificació d’Ok Lliga Femenina amb 31 punts, pels 37 del Voltregà -quart- que tanca la zona europea. Derrotar el conjunt osonenc aquest diumenge (12:30h) seria clau per retallar-li la distància existent. Les voltreganeses venen de caure a la pista del líder Gijón per 6-2. 

Cerdanyola CH: Mariona Surós (p), Vanessa Garcia, Noëlie Paredes (1), Laia Pera (1) i Gemma Solé -cinc inicial-. Paula Garcia (1), Txell Gimeno (1), Andrea Massons, Joana Xicota i Flora Michoud (p).

Girona CH: Virginia Díaz (p), Laura Vall (3), Carla Dorca, Celia Roura i Laia Castro (2) -cinc inicial-. Laura Manzanares (1), Xantal Piqué, Maria Fiorella, Jana Fontrodona i Martina Planella (p).