Ok Lliga. Femení | Derrota del Cerdanyola a Xixón (7-2)

Derrota del Cerdanyola Club d’Hoquei enfront del vigent campió d’Ok Lliga Femenina, l’Hostelcur Gijón HC, en la primera jornada.

Derrota per començar. Derrota això si, enfront d’un rival amb molt de potencial. El partit va ser dominat per les asturianes tot i que el Cerdanyola CH va aconseguir veure gol en dues ocasions. Al final, el femení del degà, va acabar sucumbint per 7-2. Els gols de les noies de Carles Marín van ser obra de la capitana Vanessa Garcia i de Noëlie Paredes respectivament. Per les locals van anotar Sara González, Alba Garrote, María Díez en dues ocasions i l’osonenca Anna Casarramona va completar el comptador local amb un ‘hat-trick’. 

El partit va arribar al descans amb un resultat de 4-1 que encara obria lloc a l’esperança. Els primers instants van deixar veure una ofensiva María Díez que va anotar un gol i va dispusar de dues directes neutralitzades per Flora Michoud sota pals. Tot seguit Casarramona feia el segon, però Noëlie Paredes escurçava diferències, a assitència de Laia Pera. A la represa destacar el protagonisme del nou fitxatge via Manlleu, Gemma Solé, que retorna enguany al ‘Sarda’, amb la major part de xuts verd-i-blancs a porteria. El conjunt asturià però no va donar el braç a tòrcer, i no va ser fins a encaixar el sisè, que la de Sant Celoni ‘Vane’ Garcia va poder fer el segon abans d’encaixar el setè i últim ja a les acaballes. 

Passant pàgina el Cerdanyola ja pensa en el debut com a local a La Garriga, al Vallès Oriental. Enguany, en motiu de les obres de Can Xarau i sense trobar una pista més propera, el femení cerdanyolenc jugarà de local en aquesta població. El primer rival a rebre serà el CP Las Rozas.