Ok Lliga. Femení | Cerdanyola CH-Sferic Terrassa

El Cerdanyola Club d’Hoquei rep al Col·legi SEK Catalunya de La Garriga a un Sferic Terrassa en mala dinàmica en les primeres jornades. Serà demà diumenge (12:30h) aquest duel vallesà

El femení del degà rebrà les egarenques aquest diumenge (12:30h) al SEK Catalunya. L’Sferic encara no ha puntuat i serà un rival a priori fàcil. Dues victòries fins ara per a les verd-i-blanques en lliga enfront de dos equips de característiques similars com Las Rozas i el Reus Deportiu. Destaca que de dos partits jugats de local a l’exili del Vallès Oriental, SEK, tots dos han acabat amb victòria cerdanyolenca. Contra el Reus, penúltim amb un sol punt, no es van veure senyals de relaxació i es va resoldre la partida per 4-0. 

Sense baixes, les de Carles Marín afronten dues setmanes importants per puntuar, ja que el següent encontre contra el Girona també és tracta d’un rival directe a mitja taula. Les gironines de fet, són a punt de distància del ‘Sarda’. Pel que ens ocupa aquesta setmana, l’últim precedent de local a Can Xarau enfront l’Sferic va deixar una desfeta 1-2 el curs passat. A la segona volta, repartiment de punts (1-1).