Dura i inesperada derrota del Cerdanyola (0-4) davant el Mataró a Can Xarau

El Mataró es va emportar els tres punts a Can Xarau amb un contundent 0-4 en la setena jornada de l’Ok Lliga femenina. El Cerdanyola no va trobar mai porteria i el Mataró va saber aprofitar els errors de les locals. El partit es preveia molt diferent del que va acabar sent. El Mataró arribava cuer de la classificació sense haver guanyat encara cap partit i el Cerdanyola ho feia amb bones sensacions després de guanyar 3-0 al Vilanova. El partit, però, va estar molt igualat i es va tornar a demostrar l’alt nivell competitiu de l’Ok Lliga.

Tots dos equips van començar amb intensitat buscant la porteria contrària amb insistència. Quan havien passat cinc minuts de partit, la jugadora del Cerdanyola Laia Pera va rebre l’impacte directe d’una bola a la cara i va haver de ser atesa pels membres de l’staff del club. Pocs minuts després, les assistències mèdiques van traslladar la jugadora a l’hospital per curar la ferida. Tot i l’ensurt inicial, la Laia Pera va estar conscient en tot moment i va rebre sis punts en una ferida en la part superior del pòmul dret.

L’aturada del joc i les circumstàncies van afectar durant uns minuts la concentració de les jugadores, que no acabaven de definir les jugades ofensives. A dos minuts pel final, Nöelie Paredes va veure la targeta blava per un canvi mal efectuat, i el Cerdanyola es va quedar en inferioritat numèrica. El Mataró no va aprofitar la falta directa i les verd i blanques van fallar en la contra posterior. La situació de superioritat va anar bé pel Mataró perquè en una jugada ràpida Aina Florenza va fer el 0-1.

A la represa, el nivell del joc va seguir molt parell però el Mataró va saber treure profit dels errors de les locals. A deu minuts del final, el Mataró va arribar a les deu faltes i Vanessa Garcia va llançar sense èxit la falta directa conseqüent. Poc més d’un minut després, Ona Castellví va fer pujar el 0-2 al marcador. El tercer gol del Mataró no va trigar a arribar de la mà d’Aina Florenza després d’una contra ràpida de les visitants. Amb aquest 0-3 la situació es complicava encara més per les verd i blanques. Les jugadores de Carles Marín van reaccionar amb jugades d’atac més contundents, però a dos minuts del final, Marta Soler va sentenciar el 0-4 pel Mataró.

El proper cap de setmana, el Cerdanyola s’haurà de refer de la derrota jugant tres partits seguits a Madrid contra l’Alcorcón el dissabte 3, el Rivas Las Lagunas el diumenge 4 i Las Rozas en dimarts 6 de desembre.

Cerdanyola CH: Mireia Cabistany (P), Silvia Montoro, Vanessa Garcia, Laia Pera i Noëlie Paredes -cinc inicial-. També han jugat: Paula Garcia, Andrea Massons, Alba Ambrós i Mariona Surós.

CH Mataró: Ariadna Escalas (P), Xantal Piqué, Carla Fontdegloria, Anna Fontdegloria i Aina Florenza (2) -cinc inicial-. També han jugat: Ona Castellví (1), Marta Soler (1), Julia Canal, Joana Xicota i Erika Arellano.

Àrbitre: David Calonge

Font: Cerdanyola.info