Nacional Cat. Masculí | Triomf a casa contra el Manlleu per seguir líders

El Cerdanyola Club d’Hoquei s’imposa al Club Patí Manlleu ‘B’ per seguir una setmana més de líder i no frenar la ratxa de victòries. 4-3, triomf d’un gol de diferència per seguir en bona sintonia 

L’equip d’Albert Zanón va superar un conjunt osonenc que comptava amb presència de jugadors del seu primer equip, d’Ok Lliga Plata. Xavi Pastó de penal va posar el degà per davant en el marcador al minut 23′. Tot seguit, empatava de directa el Manlleu, per mitjà d’Arnau Pradell. 

Imatge: José Río

A la segona meitat, Albert Bigas avançava els visitants, però el Cerdanyola CH tornava a establir la igualada amb l’stick d’Ignasi López, que just després amb una falta directa col·locava el 3-2 a l’electrònic. Pradell tornava a empatar pels quadribarrats, però de nou Ignasi, amb un triplet feia el 4-3 definitiu. Destacar una setmana més el gran paper sota pals del porter francès del ‘Sarda’, Baptiste Bonneau, que va aturar una directa a 2′ pel final. 

El Cerdanyola és líder amb 12 punts (4 triomfs de 4 partits), seguit de Manlleu i Sant Just (7 punts). És precisament l’HC Sant Just el pròxim rival en lliga, dijous 22h, al Pavelló de la Bonaigua de la població del Baix Llobregat. 

 

Cerdanyola CHBaptiste Bonneau (p), Noel Río, Xavi Pastó (1), Ignasi López (3) i Roger Riba -cinc inicial-. Pere López, Martí Moreno, Oriol Palomino i Marcos Cabrera (p).

CP Manlleu B: Jordi García (p), Santi Teixidó, Arnau Paradell (2), David Navarro i Albert Bigas (1) -cinc inicial-. Marc Pujada, Pol Molas i David Vilches (p).