Nacional Cat. Masculí | Relliscada a Vila-seca (6-4)

Derrota de dos gols de diferència del Cerdanyola CH a la pista del CH Vila-seca, que tot i ser cuer va donar la sorpresa aconseguint el primer triomf de la fase 1a de Nacional Catalana, en la que suposa la 2a derrota del Sarda

El conjunt d’Albert Zanón va caure de dos gols al tarragonès. Als dos minuts de joc Noel Río obria la llauna pel degà, però just després queia l’empat. Río va signar un doblet i el jove Oriol Palomino feien l’1-3. El júnior Ferran Muñoz feia un gol més que significava el 2-4, ja que anteriorment havia anotat de nou el Vila-seca. 

A la represa un parcial desfavorable de 5-0 va perjudicar de valent als verd-i-blancs. El Cerdanyola, que fins i tot va arribar a jugar amb un home més, no va ser capaç d’anotar cap gol al segon temps. Per contra, el Vila-seca va anotar un quintet de gols que va deixar el triomf al camp de Tarragona. Per més inri, l’exigència del calendari és màxima, i ara ve un Tourmalet enfront de Capellades, Manlleu B i Sant Just. 

Líder amb 19 punts, el Cerdanyola en la 10a jornada (de 14 jornades) s’enfronta al CP Capellades, ara 4t amb 14 punts, empatat amb el 3r GEiEG i el 5è Manlleu. El Sant Just és segon amb 16 punts i el Cerdanyola té força marge. 

Derrota a Vila-seca // José Río

 

FITXA TÈCNICA | 

C.H. VILA-SECA: Joan Tasies, Marc Verges, Jaume Pámies, Arnau Moragas i Pol Pámies, cinc inicial, Oriol Borrás, Esteve Pujals, Jordi Morales i Eric Soriano.

CERDANYOLA C.H.: Baptiste Bonneau, Noel Río, Roger Riba, Oriol Palomino i Ignasi López, cinc inicial, Pere López, Ferran Muñoz, Mario Núñez,  i Marcos Cabrera.

GOLS | 

1a part

0 – 1 m. 2 Noel Río

1 – 1 m. 3 Arnau Moragas

1 – 2 m. 10 Noel Río

1 – 3 m. 16 Oriol Palomino

2 – 3 m. 19 Esteve Pujals

2 – 4 m. 24 Ferrán Muñoz

2a part

3 – 4 m. 17 Marc Verges

4 – 4 m. 18 Esteve Pujals

5 – 4 m. 23 Oriol Borrás

6 – 4 m. 25 Pol Pámies