Nacional Cat. Masculí | La primer derrota es consuma a Caldes (5-2)

El Cerdanyola Club d’Hoquei va cedir els primers punts de la temporada, amb una punxada a la Torre Roja enfront del CH Caldes “B”

Han hagut de passar cinc jornades per ensopegar amb la primera pedra en el camí. El Cerdanyola CH, que encadenava 5 triomfs, va caure a Caldes de Montbui. Enfront d’un rival complicat, filial d’Ok Lliga, els d’Albert Zanón van trencar la gran dinàmica mostrada fins ara. Per més inri, el matx es va resoldre als últims 6 minuts. Amb tot, el degà segueix líder ferm amb 15 punts. 

Al primer temps, Xavi Pastó, feia un gol de falta directa que suposava l’empat a un. L’altre gol, ja a la represa, era l’1-2. Aquest, va ser obra de Noel Río. El porter, Baptiste Bonneau, va aturar una directa. Un gol calderí, no legal i amb falta, va acabar pujant en el marcador.

Ara toca aixecar-se, i és que la 7a jornada és l’última de la primera volta i es rep a casa al GEiEG, el Grup Excursionista i Esportiu Gironí. Serà divendres (22h) a Can Xarau. 

Directa pel Sarda del passat diumenge a Caldes // José Río

 

CH CALDES RECAM LASER B: Roger Beltran, Lluis Ricart, Marcos Blanqué, Ferran Esteo i Joan Urgell, cinc inicial, Victor Sierra, Didac Llobet, Pol Villa i Guillem Figueras.

CERDANYOLA C.H.: Baptiste Bonneau, Noel Río, Xavier Pasto, Roger Riba i Oriol Palomino, cinc inicial, Martín Moreno, Pere López, Farran Muñoz i Marcos Cabrera.

 

GOLS |

Primera part

1 – 0 m. 16 Guillem Figueras.

1 – 1 m. 20 Xavi Pasto de falta directa

 

Segona part

1 – 2 m. 6 Roger Riba (desviant tir de Noel)

2 – 2 m. 20 Sito Ricard

3 – 2 m. 23 Ferran Esteo

4 – 2 m. 24 Sito Ricard

5 – 2 m. 25 Pol Villa