Nacional Cat. Masculí | El Cerdanyola comença la 2a volta guanyant (2-0)

El Cerdanyola Club d’Hoquei ha superat al SHUM Maçanet B per 2-0 al Pavelló de Can Xarau per 2-0 en un matx plàcid per ser més líder

El Cerdanyola CH s’ha desfet del SHUM per 2-0 en un partit molt tranquil sense faltes directes ni llançaments de penal. Els d’Albert Zanón han posat el blat al sac i l’han lligat ben lligat gràcies a les dianes de Noel Río, al 24′ del primer temps, i de Pere López als vuit minuts de la represa. 

Imatges d’avui vespre // José Río 

Amb aquest triomf, el Cerdanyola té el goal average guanyat al conjunt selvatà, després d’imposar-se a la primera volta del grup B de Nacional Catalana a la pista maçanenca per 1-2. Líders amb 16 punts i 5 triomfs en 7 partits, per tantsols 1 empat i una derrota, el Cerdanyola accediria a la següent fase a dia d’avui si ara acabés la lliga. O el que és el mateix, el degà tindria un bitllet per les fases d’ascens a Ok Lliga Plata, la segona categoria estatal. Tot això, és clar, a falta de 6 jornades. Destacar avui el triomf del Capellades (2-3) enfront del Manlleu B. Això deixa els de l’Anoia a 2 punts del Sarda. 

La segona jornada de la segona volta, la 9a jornada de la primera fasedel grup B, durà el Cerdanyola a visitar al cuer Vila-seca (2 punts a la taula) divendres següent. 

CERDANYOLA C.H.: Baptiste Bonneau, Noel Río, Roger Riba, Martín Moreno i Ignasi López, cinc inicial, Pere López, Oriol Palomino, Ferran Muñoz i Marcos Cabrera.

SHUM MAÇANET: Alex Rovira, Martí Buch, Adria Planella, Eloi Matas i Alex Ribot, cinc inicial, David Roc, Isaac Fernández, Miquel Ferrer i Arnau Gómez. Sánchez