Nac.Cat. Masculí | CP Taradell 4-1 Cerdanyola CH

Massa castic per al Cerdanyola CH a Taradell

El Cerdanyola CH cau davant el líder per 4 a 1 en un partit que va estar molt més igualat que el que reflecteix el marcador final.

La qualitat i el saber fer davant la porteria contraria van decantar  el resultat final del costat del Taradell,  en un partit en el que el joc dels dos equips va ser més igualat que el què diu el  4 a 1 final.

El joc va estar molt igualat  i tots dos equips es van repartir el domini de la pilota i el domini del joc.

La diferencia va estar en que els locals van saber transformar les seves ocasions davant la porteria de Marcos Cabrera i els de Cerdanyola es van trobar amb els pals i  Dalmau, porter del conjunt osonenc.

La primera part va finalitzar amb un 2 a 0 per al Taradell després de que Sulé i Nuri aprofitessin dos refús de pilota davant la porteria del Cerdanyola  als minuts 4 i 21 de la primera part.

El joc va estar equilibrat i el Cerdanyola va disposar de les seves ocasions per retallar diferències.

El Taradell no va ser millor que el Cerdanyola,  però va estar encertat davant la porteria verd i blanca. 

La represa va ser encara més igualada. Malgrat que al minut 2 Xavi va finalitzar una jugada de contracop del Taradell per establir el 3 a 0, els d’Albert Zanón van dominar el joc durant molts minuts i van crear ocasions  davant la porteria de Dalmau.

Al minut 12 Marc García va enviar la pilota al pal dret de la porteria de Dalmau i va ser al minut 17 quan Noel Rio va enviar la pilota al fons de la xarxa local després d’enviar un fort xut en el llançament d’una falta a la vora de l’àrea local.

Amb el 3 a 1  Rio es va trobar amb el pal dret de la porteria local després d’una molt bona jugada trenada per l’equip de Cerdanyola.

A les acaballes Marçal va aprofitar un refús de pilota a l’àrea del Cerdanyola per  fer el 4 a 1 definitiu.

Abans de finalitzar el partit, Noel Rio es va trobar, una vegada més, amb  la qualitat de Dalmau que li va aturar un llançament de falta directa a l’haver comés els de Rifà la desena falta d’equip.

El partit va finalitzar amb el 4 a 1 i els de Cerdanyola van tornar amb el sabor agredolç de fer un bon partit,  però de no haver pogut esgarrapar cap punt de la pista del líder de la categoria.

Per tant passen les jornades, només resten 4 partits per finalitzar la lliga, i els verd i blancs es troben cada vegada més prop del descens.

CP Taradell: Dalmau, Marçal, Xavi, Sulé,  Genís (cinc inicial), Benito, Masoliver, Nuri, i Miqui (PS)

Cerdanyola CH: Cabrera, Aranda, Rio, Zanón, Moreno (cinc inicial), Rivero, López, Garcia i Biel (PS)

Gols:

4’-       1-0 Sulé

21’-     2-0 Nuri

27’-     3-0 Xavi

42’-     3-1 Rio

49’-     4-1 Marçal

 

Font: Cerdanyola.info

Fotos: José Río