Maheco Cerdanyola CH Femení 3 – PHC Sant Cugat 1

Tres punts més i pensant en Europa.

En un partit una mica estrany, el Cerdanyola CH Femení va aconseguir vèncer per 3 a 1, el derbi contra el Sant Cugat.

No podia ser un començament tan idíl·lic. Només havien passat 15 segons i un llançament col·locat de mitja distància de Yolanda Font aconseguia avançar a les verd i blanques. Aquest gol matiner va permetre que el Sant Cugat hagués d’obrir la seva zona en quadre, però no tot eren flors i violes. Les alarmes van saltar al minut u i mig quan Vanessa Daribo es va ressentir de les seves molèsties musculars que arrossega, decidint abandonar la pista. Tot i notar certes molèsties, al cap d’una estona es va tornar a reincorporar al joc.

Com aquell qui diu, la crònica del partit només caldria fer-la dels primers cinc minuts. Una inspirada Yolanda Font aconseguiria un gran gol de jugada individual, elevant-se la bola d’una forma acrobàtica i col·locant-la al fons de la xarxa. Un gol excel·lent.

Amb el 2-0 i el domini del Cerdanyola semblava la situació controlada, però al minut 3, Paula Torner aconseguiria el 2-1, després d’una jugada individual que acabaria batent amb un llançament ras i creuat. El inici era elèctric i, un minut i mig després, Adriana Gutiérrez feia pujar el 3 a 1 amb un gran llançament des de pràcticament el mig camp, que tocaria el travesser i entraria a gol. I aquí es va acabar l’acció. A continuació les jugadores del Cerdanyola va dedicar-se a intentar circular la bola, però la zona en quadre costava d’atacar i el Sant Cugat ho aprofitava per sortir a la contra. El primer temps acabaria amb un cert descontrol i escasses ocasions clares de gol.

Els segons vint minuts, van ser de clar domini del Cerdanyola, disposant de bones ocasions, però va faltar el punt d’encert per culminar el gol. Fins i tot les jugadores que juguen més endarrerides de cara a porteria, com Anna Espriu i Laia Ruiz, que va quallar un bon treball en defensa, van disposar de més d’una ocasió per marcar.

Les ocasions no es materialitzaven i el desgast es feia notar. El Sant Cugat mostrava cert perill a mesura que anaven transcorrent els minuts, però Ivet Soler, que havia substituït a la Laia Salicrú al segon temps, va mostrar molta solvència.

Amb tot, el 3 a 1 només es va veure perillar en els últims instants, però l’equip va prestar atenció en defensa i va poder salvar la renda. És una victòria important que dona confiança i moral de cara afrontar el repte de la Copa d’Europa, a la complicada olla a pressió del Biesca Gijón.

FITXA TÈCNICA:

Cerdanyola Club Hoquei: 10-Laia Salicrú, 2-Vanessa Daribo,  3-Anna Espriu, 5-Yolanda Font, 8-Adriana Gutiérrez -cinc inicial- 48-Ivet Soler, 7-Laia Ruiz. Ent. José Emilio Borregán.

Patí Hoquei Club Sant Cugat: 10- Mercè Ribes, 5-Amaya Gutiérrez, 6-Blanca Soldevila, 7-Maria Rosa Tamburini, 9-Paula Torner -cinc inicial- 30-Marta Naché, 3-Carmina Tamburini, 4-Elisenda Gassó, 11-Laura de los Santos, 22-Judit Navarro. Ent. Jorge Raga.

Gols: 1-0 Yolanda Font, min. 1; 2-0 Yolanda Font, min. 2; 2-1 Paula Torner, min. 3; 3-1 Adriana Gutiérrez, min. 5.

Col·legiat: Francesc Rovira

Incidències pel Cerdanyola CH:
Faltes comeses: 4
Targetes: cap.

Incidències pel PHC Sant Cugat:
Faltes comeses: 8
Targetes: cap.

Pavelló: Municipal de Can Xarau. Amb la presència d’una seixantena d’espectadors a les grades.

La protagonista: Destacarem a la inspiració de la Yolanda Font. A part del inici fulgurant, amb dos gols matiners, va portar la batuta del partit, amb la col·laboració de l’Adriana Gutiérrez, conscients de les molèsties que Vanessa Daribo arrossega. Menció especial la bona actuació d’Ivet Soler amb intervencions meritòries i la Laia Ruiz treballant en defensa. Anna Espriu també va disposar d’aproximacions per marcar algun gol, però no van acabar d’entrar.

L’anècdota: Coses de la vida, però el resultat de 3 a 1, és el mateix resultat que ja farà uns meses ens donava el títol de l’OK Lliga Femenina. Però, a més, es dona la coincidència de que el desenvolupament dels gols és el mateix que el d’aquell partit. Potser es pot agafar com un senyal positiu de cara al partit contra el Biesca Gijón i és que un resultat d’1 a 3, ens és vàlid per estar entre els 4 millors d’Europa.

Proper partit. Tornada Copa d’Europa: Biesca Gijón Vs Cerdanyola CH Femení. Dissabte 9 d’abril del 2010, a les 19:30 hores. Pabellón Deportivo Municipal Mata Jove. C/ Simón Bolívar, s/n. Gijón (Asturias).

Deixa un comentari