L’Equip Fem16 del Cerdanyola CH, sotscampió de Catalunya!

El fem 16 del Cerdanyola CH es queda a tocar el títol de campió de Catalunya

Les de Borregán van perdre la final (2-1) davant el Palau a falta de 8 segons per finalitzar el partit.

El Fem 16 del Cerdanyola Club Hoquei continua fent historia  durant la Fase Final Fem 16 del Campionat de Catalunya que es va disputar des del passat divendres 5 fins a ahir diumenge 7 de maig. 

Les noies sots 16 del Cerdanyola CH es van quedar a tocar el títol després de caure en la final  davant del Palau per 2 a 1,  en un partit emocionant i  que es va decidir a falta de 8 segons per finalitzar.

Les de José Emilio Borregán, habituals en la fase final del Campionat de Catalunya,  havien quedat encabides en el grup B junt al Bigues i Riells, Reus Deportiu i Palau.

Les de Cerdanyola va iniciar el campionat empatant a 2 davant el Bigues i Riells. En el segon partit van patir per derrotar per 4 a 3 el Reus Deportiu i desprès  d’aquesta victòria tot quedava pendent del resultat que obtinguessin davant el Palau. Les de Cerdanyola el van guanyar per 3 a 1 i van ficar-se  en les semifinals com a campiones del grup.

En el partit de semifinals van imposar-se per 4 a 2 davant el Voltregà i van assegurar la presencia en la final del Campionat de Catalunya i en la Fase Final del Campionat d’Espanya.  

En la  final van tornar a trobar-se el Palau, que havia donat la sorpresa eliminant el Mataró (3-6), màxim favorit al títol,  en semifinals.

La final va ser tan igualada com es prèvia. I les de Borregán van patir una derrota cruel quan restaven 8 segons per finalitzar el partit on tots dos equips van deixar clar que van ser els millors durant el cap de setmana a Salt.

Tot i la derrota les de Cerdanyola han complert amb l’objectiu que era tornar a disputar una Fase Final del Campionat d’Espanya.

Els  tres primers classificats tenien plaça per ser-hi a Malgrat del 19 a al 21 de maig quan es disputi el campionat estatal i l’hoquei català estarà representat pel Palau, Cerdanyola i Mataró.

L’equip dirigit per José Emilio Borregán i amb l’ajuda de Carles Marín, està format per: Mariona Hernández,  Mariona Cañabate, Emma López, Alba Ambrós, Sara Ferrés, Andrea Massons, Berta Soliveres, Anna Martín, Paula Molina, Maria Martín, Ada Ninyerola i Ariadna Carrión.

Font: Cerdanyola.info